Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podpora organizací jako Svobodná Evropa, HRW, Amnesty International =  Zinscenovala několika měsíční nepokoje v Kyjevě

Jediný návrh k návratu do zákonného rámce z roku 2012, který navíc nebyl schválen = Po uchopení moci začali vyvolávat národnostní nálady s cílem poštvat kované Ukrajince proti ruské menšině a Rusku samotnému.

Referendum bez seznamů voličů, s dohledem pouze od neidentifikovaných ozbrojenců (83% procent zúčastněných, 96,77% pro připojení k Rusku, na Krymu 58% Rusů) =  referendum, ve kterém obyvatelé převážnou většinou rozhodli o návratu k Rusku.

Účast ruských vojáků potvrzují separatisté, ruská média o ní informují, zajatí Rusové, mrtví Rusové v Pskově = kromě drbů, co všechno má Moskva a Putin na svědomí, nikdo nic věrohodného nepředložil

...a tak dále, a tak dále. Slušná propagandistická masáž!

0 0
možnosti

FUJ, na co jsem to klikl! 8-oRvRvRv

2 0
možnosti
Foto

O90t28a 24B85l92a57ž13e82k

7. 9. 2014 13:48

Demokraticky zvolený představitel Německa byl i Hitler...

1 0
možnosti
JP

Začátek mi připomněl staré Rudé právo, dál už jsem nečetl. Pravděpodobně budou za vším špatným USA.

2 1
možnosti
LN

...tak nějak pořád nejsem schopen pochopit...to vaše svatý přesvědčení že někdo něco na tý ukrajině chystal...inscenoval...připravoval a to všechno tak nějak potichu a dlouho...jakoby fakt ukrajinci byli hadroví panáčci neschopní samostatného myšlení a názoru a konání....vy prostě potřebujete mít nějakého velikého nepřítele...tím je pro vás evropa a amerika...bůhsuď proč.....a tak se logicky stavíte na stranu ruska....ani to b ymi ještě tak nevadilo....

..ale že skrzevá to jste schopen velebit naprosto emébovité rozhodnutí neschopného člověka...to mi fakt už rozum nebere....one se svým charizmatem mokreéh hadru nic ---žádné snakce neodmítl...ani je neschválil se jen dodenška nerozhodl...a neví co má říkat aby náhodou nepřišel o korýtky...po kterým tak dlouho toužil

4 3
možnosti
Foto

nevelebím Sobotku, jen se mi nelíbí reakce těch kolem. Doufám, :-) že to nebude paranoia;-D, ale podezírám USA, že má tohle všechno na Ukrajině na svědomí. Bohatnou vždy ze zchudlé Evropy. První i druhá válka světová USA ekonomicky nakoply. Teď by to potřebovaly jako sůl také, ale ta třetí nepřipadá do úvahy. Neodehrála by se na cizích kontinentech, ale globálně. Tak se pokouší o vyvolání nové studené a odizolování "Azie" od Evropy.

3 3
možnosti
JH

J25a28n 64H74l90e71d38í80k

1. 9. 2014 17:24

český Švejk chce na všem vydělat, dějiny dokazují, že jsme úspěšně otročili Avarům, Tatarům, Markomanům, Germánům a nejvíce Rusům. Aby lokaj přežil, musí se umět otáčet jako korouhvička a vždy se fajn orientovat, odkud přijde ten pravý, osobní prospěch.

2 1
možnosti
Foto

Lepší přežít než zbytečně padnout. Ono je totiž úplně jedno, komu lokaj slouží. Panstvo stojí za prd vždy a stát se z lokaje panstvem je zhola nemožné. Takže racio velí jasně.

2 3
možnosti
Foto

Souhlas. Říká se mluviti stříbro a mlčeti zlato. R^

3 0
možnosti
Foto

Vpodstatě s článkem souhlasím. Napsal jste to stručně a jasně.

3 3
možnosti
Foto

Naprostý nesouhlas.. Rv

5 4
možnosti
PV

tak to budete muset, nam nechapajicim, vysvetlit, jake pozitivum pro nas dalsi sankce budou mit.

4 2
možnosti
MN

Všichni ti zastánci zavedení dalších tvrdých sankcí vůči Rusku by nám měli zároveň jasně říct, co konkrétně se podle nich potom, po jejich zavedení, změní na chování Putina.

Opravdu si myslí, že se Putin lekne, omluví se EUSA, vrátí amíkům Krym a začne ignorovat miliony etnických Rusů na Ukrajině?

Opravdu si myslí, že Putin podpoří vládu tajtrlíka Jaceňuka, který věří, že když do televize mluví s dikcí nacistických pohlavárů, že tak si získá respekt, a přitom mimo kamery kňourá a žaluje jako poslední slaboch bezradnému vedení EU? Anebo že podpoří čokoládového borce Porošenka, který má nakročeno k tomu být jednou obviněn ze spáchání válečných zločinů?

Pro Putina je obsazení Ukrajiny Evropskou Unií spolu s USA stejně nestoudné, jako kdyby se Rusové nakvartýrovali do Mexika. USA překročili únosnou mez a to se prostě nedělá.

Pro Putina je obsazení Ukrajiny Evropskou Unií spolu s USA prostě nepřijatelné a tečka.

A ŽÁDNÉ sankce na tomto jeho postoji nic nezmění. Proto jsou všechny sankce neúčinné a zbytečné.

5 4
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik