Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Na Krymu se na základě obav z budoucnosti rozhodli uspořádat referendum, ve kterém obyvatelé převážnou většinou rozhodli o návratu k Rusku. Ve východních proruských oblastech museli vzít právo do svých rukou občané ruské menšiny.

Tak to se mi jenom zdá, referendum pod hlavněmi samopalů, ruští vojáci, kteří tam nebyli, tak byli za svou účast odměněni vyznamenáním,  ten člověk se asi zbláznil...............................................................

5 4
možnosti
Foto

to referendum proběhlo demokraticky a svobodně a o nějakých hlavních samopalů nemůže být řeč. Kdyby to tak nebylo, jsou na Krymu nepokoje stejné, jako jsou na východě Ukrajiny.

5 5
možnosti
JS

V době temna bohužel jsme. Je to mimo jiné viět i na tom, že mnoho týdnů po sestřelení malajského letdala nikdo nedovedl označit ani zbraň, ani útočníka.

Řečičky soudruha Sobotky (Bohuslava) je opravdu srabařina. Když se chci bránit proti útočníkovi, musím počítat s tím, že také "nějakou koupím". To bohužel jinak nejde.

Když se nechci bránit, měl bych počítat s tím, že si mne útočník zakrátko upeče.

7 4
možnosti
Foto

kdo podle vás na Sobotku (ČR) útočí? Na postoji USA a EU je až průzračně vidět, o co na Ukrajině jde. Dělat jim v téhle špíně asistenta je výrazem otrockosti.

3 4
možnosti

2 - 5 odstavec jsou lži smíchané z hodně jednostranným viděním světa.

Odstavec 6. Zkuste se podívat na vývoj cen energetických surovin a možná pochopíte, díky čemu se Rusko ekonomicky zvedá. Ne, není to díky prozíravé ekonomické politice. Mimochodem, zkuste se také podívat, kde je na žebříčku korupce AI

Měna podložená zlatem je blbost, ale zní to hezky

BRICS je společenství významných, ale hodně zkorumpovaných států které mají problémy sami se sebou. Je otázka co z toho vznikne, ale pochybuji že to splní vlhké sny US haterů

Poslední odstavec je subjektivní hodnocení. Mé subjektivní hodnocení je, že to je postoj zbabělce/rusofila/zrádce.

10 3
možnosti
JN

Měna podložená zlatem, tedy krytá zlatem je záměr Putina , který má být realizován v RF do konce roku 2020. Když uvážíme, že veškerá měna je krytá virtuálními penězi, jistou logiku to má, ale reálné to moc není.

1 2
možnosti
Foto

"Co vlastně Rusko prokazatelně provedlo, že ho za to chce EU trestat?"

Inu, nám ZATÍM ještě nic.

Co už provedlo jinde, to některé z nás nezajímá, když mi chutná, je mi všechno putna.

13 5
možnosti
KL

Takže nastala doba preventivního trestání ve stylu "co kdyby"?Ve srovnání s USA,kteří naopak zásadně všechno provádějí jinde,jsou rusové jen ubozí břídilové.

4 7
možnosti
Foto

Postoj Sobotky je jen ukázka velotoče, který socani provádějí. Do teď jim sankce navadily a najednou jsou špatně, bojí se snad Sobotka, kdyby Rus vyhrál, aby nebyl ten špatný? Ono se nás to zatím moc netýká, tak jsme zase na obě strany a čekáme kdo vyhraje, ale hlavně né jasné stanovisko. Možná to konzultoval se svým stranickým kolegou Humlem, který za vším vidí krvelačný imperialisty, tak jako to viděl za komančů. Jak strašně krátkou paměť máme. Možná by jsme nemuseli nechat Ukrajinu dopadnout tak, jako jsme dopadli v 68. u nás. Jenže co čekat od socanů, kde mají stále větší hlas komouši. Dobře nám tak, co jsme si zvolili, to máme. Nějak jsem od zahájení agrese Rusů neslyšel našeho komunistického vyslance v Moskvě pana Remka, co na to jako zástupce našeho státu říká.

9 10
možnosti
Foto

Stálost v názorech je výrazem omezenosti. Seneca

4 4
možnosti
JS

Sobotka dělá líbivou politiku. Měl by mít jasný názor, jsem pro sankce nebo ne.

4 1
možnosti
MP

Měl by být sic ráznější, ale aspoň automaticky nesouhlasí. I to málo se cení. Sankce poškodí nás všechny. Ztratit jednu z největších zemí je zločin století, ještě horší než porevoluční rozkradení republiky. Není problém vyrobit, ale sehnat kupce!!!! Sankce se nám vrátí jako bumerang. Po novém roce počítejte s propouštěním.

3 3
možnosti
MP

Konečně má nějaký politik odvahu si dupnout a ne být řitolezec. Nikdy bych neřekl, že si budu vážit sociálisty, který včera poprvé v životě držel lopatu v ruce.

5 7
možnosti
ZB

Sobotka-politik,který si umi dupnout;-)Ten druhý zadek kam ten Váš nový hrdina leze už Vám nevadi...?Sobotka je stejný jako dřiv, zbabělec a slaboch a lhář bez jasného názoru,který se ohne vždy tam,kde si mysl,že je to výhodné pro zskáni hlasů voličů

8 3
možnosti
BM

Od Sobotky to je rozumné. Nebo stále chceme být jenom národ kývačů který kývne na vše co řekne náš nositel který nás má ve svém zadku?

13 6
možnosti
BM

Ti co mínusovali to budou asi kývači.

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik