Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zkouška funkce diskuze

0 0
možnosti
Foto

tak to funguje, to jsem nečekal

0 0
možnosti
PK

V Čechách existuje velké množství neziskovek, které podporují tuto skupinu obyvatel a paradoxně tato péče není o skupiny jiné, které pracují až do úmoru..Vietnamci,Ukrajinci ,,tak kdo tuto diskriminaci vyřeší,,,snad jedině pan Čuněk...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Jestliže možnost života bez práce neposkytla Romům ani naše vyspělá socialistická společnost, tak žít pohodlně nevzdělaným Romům vyloženě v komunismu podle upraveného hesla "Každému podle jeho potřeb i bez zásluh" - tedy zcela bez práce ze sociálních dávek na účet státu - umožnila (protože si s nimi zkrátka dodnes, podobně jako s imigranty, absolutně neví rady!!) až velkorysá Evropská unie.;-O

1 0
možnosti
MH

Tohle tady dlouho nevydrží:-/.

1 0
možnosti
Foto

trefil jste to. Nás naučil pracovat strach ze smrti hladem. Pokud by naši předci měli možnost si dojít někam pro peníze, nikdy by se z nás nestal pracovitý tvor, ale žili bychom jako jiní savci. Spali a žrali.

0 0
možnosti
MP

Jéje, pane Bicero, teď po Vás půjde celá smečka cikánských neziskovek!! Cikáni a pracovat? Vždyť to je ten oný rásizmus, přece!

Ode mě však Karma!

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik