Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No tak nám všem, kteří jsme podporovali k vaší nevůli Zemana, poblahopřejte, ctění protivníci.

2 0
možnosti
Foto

A musím vyslovit propagandistickou pochvalu panu Machačkovi za jeho dílko, jehož část zde cituji (27.1.2018 12:10):

"Určitě je na Hrad lepší politický matador, lhář, podvodník, demagog a dalšími, pro mnohé pozitivními vlastnostmi, vládnoucí jedinec, stěží vládnoucí vlastním pohybem, s blížícím se obdobným problémem u mysli."

V podstatě každý reálný politik z masa a kostí si dřív nebo později takovéto hlášky vyslouží. Ne, že by si je zasloužil, ale vyslouží si je proto, protože mnohým šlape na paty.

Jedinou, ale snadno vysvětlitelnou, výjimku byl Václav Havel, kterého naše obyvatelstvo dlouhá, předlouhá léta šanovalo, protože se mylně domnívalo, že to byl on, kdo "porazil komunismus".

Toto ovšem pan Machaček přehnal s tím, že si toho nikdo nevšimne.

"stěží vládnoucí vlastním pohybem, s blížícím se obdobným problémem u mysli."

Co se mysli týče, vymetl by Miloš Zeman s Jiřím Drahošem televizní parket. Jenomže se musel mírnit.

4 3
možnosti
Foto

Co s týče diskuze, musím sdělit, že vbrzku začnu panu Matuškovi dělat čárky, podobné těm, jaké byly dělány kdysi na porcelánové pivní tácky.

Pivo s táckem nebo bez tácku musím ale vynechat, protože se mi včera narodil druhý vnuk (plus 3 vnučky) s velmi dobrými až vynikajícími parametry. 52cm, 3,45kg a já ve 14:00 jedu do pozemské porodnice

A protože se jmenuje jako bratr Michaela Schumachera, tak já mu do života přeji, aby hrál jedničku a ne dvojku, jako jeho jmenovec.

2 1
možnosti
Foto

tak Pán Bůh požehnej

1 0
možnosti
Foto

Určitě je na Hrad lepší politický matador, lhář, podvodník, demagog a dalšími, pro mnohé pozitivními vlastnostmi, vládnoucí jedinec, stěží vládnoucí vlastním pohybem, s blížícím se obdobným problémem u mysli.

Pro mnohé je to ten nejlepší.

Já si, ve vší skromnosti myslím, že ještě dokážu vládnout mozkem a proto je takový jedinec pro mne ABSOLUTNĚ nepřijatelný. A to i v mém blízkém okolí. Natož jako ústavní činitel.

6 2
možnosti
Foto

nebuďte na J. Drahoše tak přísný, ty časté odmlky byly z důvodu, že si musel poslechnout, co mu do naslouchátka poradci říkají a ten výpadek paměti, o kterém píšu mu zachránila bdělá Witowská. Ústa nemá zas tak křivá, aby to byl výsledek těžké mozkové příhody.

3 6
možnosti
Foto

bezbřehá a dětinská naivita pana Bicery a neustálá snaha pana Hermánka provokovat, to je opravdu dábelký mix.

Bavte se dál, pánové.

Jdu volit pana Drahoše.

8 5
možnosti
Foto

To je stejné jako fandit Berdychovi ve střetnutí s Federerem.

2 2
možnosti
JL

...to je jak z deníčku Zemanity. Kdyby to nebylo celé opsané od Standy, jehož genialita se hvězd dotýká.

2 1
možnosti

Vůbec si nedokážu představit ten řev rudohnědých, kdyby Bimbo moderátorku v ČT sám osobně nepochválil před nastoupenou jednotkou, takhle si přece jen nedovolej moc kritizovat a vytahujou blbosti s nějakou nápovědou ;-D

6 6
možnosti
Foto

Pomluvy si prosím nech pro svoji tetičku z dolní horní návsi.

5 3
možnosti
VR

Hloupé i na vás, soudruhu inženýre. Panika snad stoupá? Stačí zhluboka dýchat. Ano, s paní Witovskou je to zlá a nepřátelská konspirace pro ty, kteří nemají duševní potenciál na to pochopit, že tu realitu v tu chvíli znal každý, kdo sleduje vývoj v Německu. Jejich duševní potenciál tak stačí pouze na to, aby vděčně skákali na každý hoax....:-)Pro mě to byla naopak vrcholná ukázka jejího profesionalismu, který ostatně potvrdil i váš odcházející guru, že?

11 2
možnosti
Foto

vida další podporovatel první ženy prezidentky na Hradě.

2 2
možnosti
MM

Vy víte, že paní Witowská s Drahošem něco trénovala, máte jen nějaký náznak důkazu, nebo jen jako obvykle lžete?

7 2
možnosti
Foto

jak jinak mohla tak pohotově tušit (ono to z ní doslova vystřelilo) co má na mysli. Další vysvětlení by bylo, že je jasnovidka, ale to s mou materialistickou výchovou odmítám. To bych musel připustit i možnost, že ji pomohl andělíček můj strážníček a pak by se zas někdo zeptal, proč nepomohl rovnou Drahošovi. Nevšimla jste si i poznámek Zemana, že tato otázka je nepřipravená??? a souhlasné odpovědi Witowské?

2 4
možnosti
LB

Zřejmě se autor blogu domnívá, že prezident by měl být jakýsi obecní žvatlal, hospodský tlachal nebo furiantský mudrlant, který musí mít názor úplně na všechno, jak zmínil v LN komentátor Jan Macháček.

Někomu takový prezident vyhovuje a nevadí mu podivné existence v jeho bezprostředním okolí, které v případě znovuzvolení současného prezidenta by řídily i jeho, ani jeho čím dál častější výpadky, patrné po 30 až 40 minutách jeho televizních vystoupení.

Jiným lidem by stačil prezident uměřený, důstojně reprezentující svoji funkci a naši republiku.

5 2
možnosti
Foto

A který nic neví, že? Protože, kdo nic nedělá, nic nezkazí...atd.

4 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik