Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

To Zeman je větší frajer! Na lyžích se projede, na člunu gumovém zavesluje, své kouření pochválí, oponentům do blbů laje, ...

5 1
možnosti
Foto

leckteré výpady zde proti panu Drahošovi, svou intelektuální výší připomínají mluvu lehce retardovaných žáků páté třídy.

Děláte svému idolu dost ostudu, ten, na rozdíl od vás, je daleko chytřejší.

4 1
možnosti
Foto

zkuste být konkrétní a jmenujte mi ty neopodstatněné výpady. Všimněte si zásadního rozdílu mezi námi a vámi. My jsme kultivovaní a nikoho z diskutérů nenapadáme. Vy jste jak trhovkyně. Jak vám někdo nepasuje, hned ho napadáte. Pokud jde o ty vaše soudy, tak těm se jenom útrpně usmívám.

2 1
možnosti
Foto

Sám jsem kdysi zkrátil život vícero králikům a slípkám. Mohl bych prosím kandidovat. A také umím držet zednickou lžíci o omítat. A ani není třeba to po mně moc opravovat. Jenom "trochu".

4 0
možnosti
Foto

naše generace si musela umět všechno udělat sama. Postavil jsem dům, garáž, dodělal byt, opravil si auto od motoru, přes kastli, brzdy, choval slepice, králíky a tři prasata, pěstuji na zahradě rajčata, mrkve, květáky, saláty všeho druhu, celery, ulovil jsem asi padesát divočáků, o které jsem se postaral až po příbor, jezdil jsem haklem, Otéčkem, tankem, škodovkou, bavorákem i audinoustřílel z pistole, samopalu, kulometu, tanku, házel granátem. Dnešní mladí si neudělají nic, jen umí nakupovat.

3 1
možnosti
KT

No jo, marná sláva, králík se musí péct s bůčkem a ani těch škvarků z něho není tolik jako z prasátka, o ovaru ani nemluvě

https://www.tyden.cz/rubriky/domaci/vladni-zabijacka-zeman-a-jeho-ministri-si-pochutnali-na-ovaru_415554.html

Snad se bude vládní zabíjačka konat i letos

3 0
možnosti
Foto

už se těším na grilování králíčka na ovaru na ČT a Primě.:-)

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MV

M43i55l32a29n 71V43i76k

22. 1. 2018 10:52

Včera byl na Nově záběr na Drahoše, jak se točil jako turbina; protože byl vypnut zvuk, ptám se: to ukazoval, jak mění názory?

6 3
možnosti
Foto

K25a44r64e70l 23M60á51d21l50e

22. 1. 2018 11:04

Tancoval, jak poradci pískali.

7 3
možnosti
VS

Kolikrát změnil názor Zeman? Mnohokrát! Ale to jste nezaznamenal nebo spíše nechtěl zaznamenatRv

4 0
možnosti
Foto

odjakživa se zastávám kamenovaných a jdu po kamenujících

4 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik