Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám pan Bicera a většina diskutujících jsou fakt "hlavy". Vždyť pan Kalousek je člen mandátového a imunitního výboru, který má rozhodnout o vydání pana Babiše. Jako takový má přístup do vyšetřovacího spisu, který je uložen na státním zastupitelství. Do tohoto spisu byla zpráva z OLAF zařazena. Tudíž z k ní má přístup (může do spisu nahlížet, nikoliv si z něj pořizovat opis). Toto jsou vše informace dostupné z tisku (vč. idnes.cz). Tak proč proboha tento blog a divení se "kde k tomu ten Kalousek přišel"?!

2 2
možnosti
Foto

Není to pravda. Teď se teprve rozhodlo, že kopii dostane i tento výbor k dispozici. Být to jak říkáte, Kalousek by neodmítal prozradit, kde se ke spisu dostal a tudíž mi nezbývá než po vašem příkladu pronést "koukám, že Valach je fakt hlava. Nakonec proč by nebyl. V Čechách máme už léta rčení " Nech to koňovi, ten má větší hlavu".

3 0
možnosti

Prevod ruiny na pribuzne je legalni, v tom pripade vsak jako pribuzni vlastnika velke firmy nemaji na dotaci narok. Vlastnikem CH by musela byt osoba bez vazeb na vlastniky Agrofertu. Dalsim problemem je ekonomicka rozvaha uvedena v zadosti, ktera neni bez faktickeho dotovani projetu Agrofertem realizovatelna. Agrofert byl take rucitelem uveru, coz znamena propojeni s velkou firmou a tim i nemoznost splneni podminek dotace.

3 0
možnosti
Foto

Je to třeba nechat vyšetřovacím orgánům. Pochybuji, že by právníci Agrofertu nevěděli, co činí.

1 0
možnosti

Kalousek jako obvykle všechno komentuje jako první, o všem má jasno. Proč v televizi vystupuje se svými komentáři hlavně on, není jasné. ČT 1 se pomalu stává televizí pana Kalouska.

5 0
možnosti
Foto

Někdo už spočítal, že TOP je v ČT nejdéle na obrazovce, ze všech partají.

4 0
možnosti
Foto

Pane Bicero, a to ještě nevíte, že Kalousek tu zprávu i napsal;-D;-D;-D

5 2
možnosti
Foto

Měla byste to podrobně popsat v blogu.

3 0
možnosti

Zloděj křičí, chyťte zloděje....

3 1
možnosti

Kdo jiný by to měl dostat jako první,než ten,co to přes anonyma udal,ne?

5 1
možnosti

Kalousek svou nenávistí k Babišovi žene Topku mimo parlament a Topka by se ho měla zbavit.Už zapoměl jak se chtěl spojit s bolšouny haj..ík

11 7
možnosti
Foto

na jeho výraz je tak odpuzují pohled, že kdykoliv nám ho v TV ukážou, říkám ironicky k obrazovce "Díky, Pražáci."

6 3
možnosti
Foto

Raději bych si zprávu přečetl v originále, než volné podání od serveru, který sice nesleduji, ale z poznámek k textu je mi jasné, že patří do protibabišovské fronty. Všechno co se zdůrazňuje v několika bodech je v podstatě zpochybňování vlastníka malé firmy. Pokud však proběhlo předání zemědělské ruiny právnicky v pořádku a nový vlastník byl zapsán v katastru, není co zpochybňovat. A právě to by měl posoudit soud. Mimochodem, jak tu někde píšu, všechny tyhle dotace soukromníkům bych zrušil. Když má EU zájem dotacemi pomoci aspoň trochu srovnat někdy nebetyčné rozdíly v hospodářské úrovni členů EU, tak dotace poskytuje pouze na státní investice do dálniční, silniční a železniční sítě.

8 3
možnosti

Proč v originále? S tím byste při své angličtině mohl mít značné problémy. Zpráva byla do čr zaslána v češtině.

2 2
možnosti

Tak evidentně nejen Kalousek tu zprávu četl. Tady máte černý na bílým, co v ní stojí:

http://neovlivni.cz/co-stoji-ve-zprave-olaf-o-premierove-capim-hnizde/

0 3
možnosti
Foto

Černá a bílá se dle EU norem nesmí používat. Ještě, že to máte v jiné osobě - černé na bílém by bylo už za hranou a musel bych vás nahlásit. Takže pokud jste to pochopila, nemusíte hned všemu na "nezávislém" serveru hned na 100% věřit.

5 1
možnosti

až na slovo reZultát perfektní, pane Vícero.

1 0
možnosti
Foto

rezultát je podle slovníku jazyka českého jediná správná forma tohoto výrazu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik