Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministryně Schillerová nám sdělila, že zpráva se musí před uveřejněním přeložit. Pak jsme se dozvěděli, že přišla v několika jazycích, včetně češtiny. Zpráva OLAF nekonstatuje určitě žádné pochybení a z toho důvodu zažádala ČR o vyjmutí z dotačního programu EU, abychom to mohli zaplatit dobrovolně a s radostí my všichni. V té zprávě je vše OK, tak se musí zařadit do vyšetřovacího spisu. Jelikož je to celé účelovka a dílo české mafie, tak jsou naši mafiáni tak dokonalí, že mají prsty i v orgánech EU. ANO se rozhodlo, že OLAF u EU zažaluje. Prostě je už na čase na ně zakleknout. A Vy jste nám sdělil že milujete Babiše. To je asi tak v kostce vše.

21 0
možnosti
Foto

Ne, to jen vy jste nám sdělil, že ho nemilujete.

2 5
možnosti
VD

Co není výslovně zákonem zakázáno, je naopak povoleno, to je základní premisa našeho právního státu.

Hledat nové příležitosti, skuliny, cesty, spekulovat jak kupředu, to je základem úspěšnosti svobodné společnosti, především podnikání v ní.

Kriminalizovat někoho za to, že systém estabilišmentu je nedomyšlený a děravý jako ementál (věřím že často účelově), a někdo toho dokáže využít, a aniž by porušil zákon dokáže z toho vygenerovat svůj profit, to je naprosto dekadentní.

Co je protizákonného na tom, že z jedné společnosti se odštěpila malá právně samostatná společnost, že tato využila nabídky možností a podle platných pravidel požádala a získala určitou dotaci. Posléze tuto společnost opět pohltila ta původní, bez jakéhokoliv konfliktu se zákonem (byly přece splněné všechny podmínky a ochranné lhůty).

Jen teď si to někdo účelově nějak poskládal dohromady a dělá na tom politiku, používá to v politickém boji proti svým protivníkům.

V tomto státě jsou takto kriminalizovaní lidé za případnou nedokonalost a pochybení samotného státu, s využitím nízkých pudů veřejnosti, jako je závist a podobně.

A to je už skutečně alarmující.

:-)

16 8
možnosti
Foto

ano přesně tak to je a jak je zřejmé z diskuze, závist je mocná kouzelnice.

5 4
možnosti
Foto

Ano, pane Bicero, to je klasická obhajoba: "Jiní kradou taky a ještě víc! Například takový Kalousek!" Možná byste se měl zajímat spíše o to, z jakých peněz vrátíme EU onu dotaci na Čapí hnízdo ve výši přes 50 milionů a možná ještě nějakou tu sankci navíc. :-)

7 3
možnosti
Foto

50 milionů je z hlediska státu směšná suma a krom toho jsem si jistý, že jakmile by k tomu došlo, že by se musela vrátit, zaplatí ji Babiš sám. Něco v tom smyslu už prohlásil.

6 3
možnosti
SN

:-)......Každému, jen trochu přemýšlejícímu člověku, musí být jasné, že celý tento případ starý deset roků byl vytažen, když ČSSD klesaly preference volným pádem dolů.

Hrůza v očích Sobotky, Zaorálka a plzeňského zelináře byla hrozná. Tak se musí něco najít. "Anonymní" udání, šetření.....pověřil se jakýsi problémový policista Nevtípil, dodatečně to bylo potvrzeno státním zástupcem a už to jelo! Závist je hrozná! Ti co v životě nevytvořili žádnou hodnotu, kromě mlácení ústy v parlamentu a na kontech mají miliony, možná miliardy a jsou roky přisátí ke státnímu cecíku, cítí, že je zle! Jejich dojná kravička je ohrožena.

Proto....koalice s opozicí, jak jedna rodina, musí vystrnadit Babiše z politiky. Hlavně mě baví Bělobrádek se svým projevem.....se stíhaným člověkem, kterému hrozí až 10 let vězení do vlády nepůjdem. Jasnovidec.

Nepříjemně mě překvapili Piráti, doufal jsem že budou rozumnější. Ale...asi nechtějí trhat partu. Je to prostě divadlo pro naivky! Lidé ale nejsou hloupí, jak se vyjadřuje o lůze pan Pehe. Sociální sítě fungují, selský rozum také, to ukázaly volby. A pan Kalousek.......s jeho minulostí, bych chodil kanály! Staré přísloví praví....lepší drzé čelo, než poplužní dvůr. Tak to funguje. R^R^R^

14 10
možnosti
Foto

ANO, lepší drzé čelo, než poplužní dvůr. Pan Babiš je v tomto směru nepřekonatelný.

5 2
možnosti
MB

p. Bicera, já Vás již beru jako diskusního kamaráda. Nás sjednocuje oprávněné rozhořčení nad rozkrádačkami - (není co řešit, padni komu) ... Nás rozděluje přesvědčení, že je to A.Babiš, který platí v ČR řádně své daně + hlavně, že je bojovníkem se zlem. Nepodal jedinou žalobu - Je žalován on samotný. V součtu - přijal - vydal = dotace a odvody do státní kasy = Stále tvrdím, přílišná hlučná a drahá národní hračka ! Kolik článků ještě chcete napsat na jeho obranu ? ... :-)

4 3
možnosti
Foto

nejsem žádný zaslepený fanoušek Babiše. Vycházím-li čistě racionálně z toho co současná politická scéna nabízí, tak mi Babišovo ANO vychází jako brýlatý s 8 dioptriemi mezi slepými a proto jsem jeho stoupenec.

4 5
možnosti
MD

Pokud tento souboj miliardaru AB ustali, jakoze nejspise ano, stava se jejich jednickou. Dobry clanek.

2 0
možnosti
MB

To je ale opravdu náhodička, že zrovna Kalousek.

3 0
možnosti
KC

Ti dva hoši se milují asi jako kapybara s anakondou.

1 0
možnosti

Proč píšete, že Kalousek odmítá sdělit, kde ke zprávě přišel? Máte na to nějaký odkaz? Protože pokud já vím, tak to pouze neuvedl. Ale že by to vysloveně odmítal...

A dále, proč myslíte, že mu tu zprávu neposkytl někdo z MF? Tomu bych zrovna klidně věřila. Nebo myslíte, že tam nezůstal vůbec ale vůbec nikdo z jeho bývalých zaměstnanců?

12 1
možnosti
Foto

četl jsem to. Pochybuji, že se zpráva OLAF válí někde na MF na stole. Dostal ji někdo do ruky a putovala do trezoru.

1 0
možnosti
MP

Tato zpráva byla rozeslána všem 28 členských států Evropské unie. A není tajná.

14 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik