Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Pořád a furt ta samá chyba při uvažování: Babiš prý na rozdíl od ostatních bývalých aparátčíků a novodobých tunelářů není naprogramován zlodějsky, ale kupodivu se jemu, zcela výjimečně a jedinečně naprogramovanému podnikatelsky, podařilo nabýt nejvíc majetku ze všech. A jak mafiánsky ten majetek nabýval, to je pochopitelně jenom propaganda těch zlodějsky naprogramovaných, kteří mu chcou kazit podnikání.

Svatá prostoto! Rv:-P

13 5
možnosti
Foto

pokud víte, jakým zločinem se dostal k majetku, pošeptejte to Kalouskovi. Ten se rád postará o to ostatní. Pokud zbohatnul v souladu se zákony, měl jste se chovat stejně.

11 8
možnosti
MK

Přebytek státního rozpočtu není Babišova zásluha, alezásluha současné konjunktury. Kdyby byl Babiš geniální, mohl být přebytek ještě o 100-150 miliard vyšší.

11 4
možnosti
Foto

I35v68a43n 13V87e95s59e34l14ý

4. 12. 2017 16:41

Vysvětlujte to jeho voličům a obdivovatelům, kteří to nezaslechli v jednom jeho přímém vstupu v tv zpravodajství přímo z jeho úst (asi nebyl "správně" připraven a řekl jednou jedinkrát pravdu).

4 0
možnosti
JC

Tuhle větu znám, v mém případě zněla: Děláte, jako kdyby ty peníze byly vaše. Ale ony v celku jsou, jen si to neuvědomujeme. I proto jsou špatné dotace a socialismus je jen jiné slovo pro přerozdělování.

2 0
možnosti
VH

Někdy se někde úhrada za ubytování v cizině proplácela poušálem? Jistě se mnou, pane Biceno, budete souhlasit, že nikoliv. Jak si potom nechávali "ti nejspolehlivější" proplácet ubytování, hrazené hostitelem? To by mě opravdu zajímalo.

A takto seriózní je celý blog.

2 2
možnosti
Foto

IKEA měla v Älmhultu vlastní malý "hotýlek" s malým bazénkem. Byl určen jen pro firemní návštěvy. Protože se vědělo, jak to v socialistických zemích chodí, nebyl problém vystavit duplúčet, který se potom přiložil k cesťáku. Pokud se jelo na Západ autem, načerpaly se pohonné hmoty zdarma u odběratelské firmy a doklad se někde u pumpy sehnal.

6 1
možnosti
ZB

Babiš bude velmi dobrý premiér a Česko bude pod ním velmi produktivní. Toho se bojí korupčníci z takzvaného demokratického bloku, vědí, že pak úplně končí. Ani pes po nich neštěkne.

8 8
možnosti
Foto

myslím si, že i lobbisté jsou zděšeni. Ve sněmovně mají přes 120 nových poslanců a teď musí rychle ulovit nové, aby měli aspoň většinu a nevím nevím, jestli to půjde. U Pirátů ani ANO se asi nechytnou a je otázka kdo z nových komunistických poslanců jim nastaví kapsu.

5 3
možnosti
VK

Já tedy nevím, zda by si v Agrofertu nabral 20 tisíc pracovníků do administrativy.

4 0
možnosti
JF

Při tlačení je potřeba použít i selský rozum, aby se z toho nebyla jen ta sra.....

1 0
možnosti
Foto

No to je neuvěřitelné, co dokážete zplodit. Pan Babiš dokázal zabránit zlodějinám, až na to, že z jedné je obviněn a z dalších podezřelý. Vy jste uhádal slevu, ale nenechal jste o ní hlasovat, což je ve státě zvykem a říká se tomu volby. Pan Babiš není naprogramován "podnikatelsky", ale dotačně. A kdo bude dotovat jeho firmu "Stát a.s.", až se na nás Brusel vykašle? Opravdu si myslíte, že jde stát řídit jako firmu?8-o

18 9
možnosti
Foto

Paní Jandová, jako zcela jistě zkušenější člověk, Vám dám jednu dobrou a zásadní radu.

Nikdy se nenechte unášet nenávistí k protivníkovi a také nikdy na něj neházejte bláto bez výběru s falešnou nadějí, že se uchytí.

Neuchytí, protože každý okamžitě pozná, že to jsou výmysly. Udeřit musíte vždy jen do vybraného citlivého bodu. Jedině tak to protivníka bude bolet.

To, co tu plácáte, je panu Babišovi a ostatně i všem rozumným lidem pro smích. Každý totiž ví od kdy platí dotace na biopaliva a od kdy pan Babiš podniká.

7 10
možnosti
DS

No uvidíme - lidé si ho zvolili, tak ať ukáže, co umí! Já s ním sice v mnohém nesouhlasím (tento výrok je jedno z témat - pokud se tím řízením státu jako firmy bude rozumět zefektivnění nákupu a organizace, pak bych i souhlasila a byla ochotná zamhouřit oko nad páně Babišovou minulostí. Ale pokud se po pár letech ukáže, že toto heslo mělo znamenat přesouvání případných zisků do kapes majitelů, budu pěkně naštvaná na každého z toho 1,5 mega lidí, kteří mu to tam hodili), ale zvolen byl v demokratických volbách (snad i čestně), tak ať se teď předvede. Věřím, že bude muset udělat aspoň něco "pro lidi", když už dostal takovou podporu, takže by jeho vítězství mohlo být nakonec dobré pro všechny. Ale obávám se, aby to nebyly jen "jitrnice, jaké svět neviděl"...

5 0
možnosti
SB

Jsem už poměrně starý člověk a ze své praxe jsem přesvědčen, že stát lze řídit jako firmu. Jedná se sice o příměr ke kterému je potřeba stát přitlačit. A pokud v rodině celý život hospodaříte ekonomicky, tak to lze přirovnat i k rodinnému rozpočtu. Proto fandím Babišovi.

7 4
možnosti
Foto

jenom si ale při tom nesmíte myslet, že ten stát, je vaše firma.

A tak to tu dosud funguje a pochybuji, že celé ANO, a panem Babišem v čele, je jiné.

Na to už jsem moc starej, abych byl tak naivní.

2 3
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik