Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I když to bude možná trochu mimo mísu (neboť smyslem článku pana Bicery je uvadající počet zdejších blogů), dovolím si malou poznámku k diskusím. Dost se divím tomu, že ačkoliv ten, kdo zde na iDnesu chce jako jen pouhý čtenář /tedy "nebloger"/ diskutovat, musí prokázat svou totožnost. Ale již není (na rozdíl od blogerů) jeho povinností, zveřejnit v záhlaví svého diskusního příspěvku podle dokladu totožnosti také svou fotografii. !!

0 0
možnosti

Stačí obnovit Hermánkovi práva vydávat blogy a hned budou nejen ty správný počty a diskuze ale taky sranda.

0 0
možnosti
Foto

Zdravotní důvody. To jest ten správný termín a platí v podstatě vedle mnohých ministrů českých vlád, také pro autory zdejšího blogu. Zásadní rozdíl je pouze v tom, že někteří ze zdravotních důvodů jako skutečně nemocní odešli sami a jiní byli jako zcela zdrávi nečekaně "odejiti". ;-O

0 0
možnosti

Buďte bez obav , pane autore, blíží se 21 srpen a pro řadu místních přispěvatelů, to je kultovní záležitost, jak nám budou fundovaně vysvětlovat bratrskou pomoc vojsk Varšavské smlouvy pod vedením SSSR.

1 0
možnosti
Foto

Tak já osobně si myslím, že hysterie k 21. srpnu 1968 se potáhne, jak červená nit v protiruské linii.

A rozumný názor, že se prostě českoslovenští komunisté zbláznili a chtěli uvrhnout celou Varšavskou smlouvu do rizika, bude potlačen.

Jiným slovy, nacistická okupace 1939-1945 se svými 300.000 mrtvými popravišti, holocaustem, Heydrichiádou, Lidicemi, atd. bude vykládána jako procházka růžovým sadem, zatímco ta sovětská 1968-1989 bude něco příšerného, při které celý národ zmíral v okovech.

1 4
možnosti

Já si pouze dovolím přiložit čísla, abychom ten článek měli podložený i nějakými údaji. Jedná se o blogy publikované za stejné časové období, 00:00 - 13:25.

2013: 34

2014: 21

2015: 39

2016: 34

2017: 32

Tolik k masivnímu úbytku blogů a vlivu současné administrace na tento stav.

(Dovolím si navrhnout alternativní interpretaci: jsou prázdniny a produkce opět zesílí po nich, jako zatím každý rok.)

P.S.: Článek patří do Hydeparku, kam byl také umístěn a pan Bicera informován.

Pěkný den, Tereza J.

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsou hezká čísélka, ale otázkou je, co se za nimi skrývá. Kolik článků je o "kočičkách" a kolik o politice.

Já rád diskutuji, ale v posledních dnech opravdu nevím s kým a o čem.

0 3
možnosti
Foto

;-DR^ Staré přísloví praví:,,upadnout můžeš, zvednout se však musíš";-) Ovšem co se ,,čistek" týká, až tak bych administrativu nevinil. Mnohdy jde o soustředěné ataky ,,naprašovačů" s cílem jim nekonvenující jedince ,,demokraticky"eliminovat.

1 0
možnosti

Poté, co pozitivně diskriminovaný šéfredaktor smazal oblíbené blogery, kteří tady dělali tu čtenost a lákali sem čtenáře, jsem zjistil, že už se tady ani moc nečte. Pod články v diskusi stejní trollové, co si tady střídají služby na šichty, a dám-li článek jinam než sem, má pak i větší sdílenost na facebooku. Takže sám nevím, jestli sem ještě někdy něco napíšu, ztratilo to tady prestiž a nevidím v tom moc smysl.

1 0
možnosti
Foto

Mé úvahy nejsou daleko od Vašich.

0 0
možnosti

Na nemoc zbytecne nic neresici netolerance zasli aktivni komuniste. Jejich naslednovnici, vybaveni slepotou a mdlym rozumem, je budou nasledovat. Jen tech dalsich zbytecnych obeti je skoda.

2 0
možnosti
Foto

R^docela zajímavý nápad:-)

2 0
možnosti
Foto

Tentokrát souhlas, paní Libuše, .

0 0
možnosti

Řekl bych, že eliminované autory si jejich obdivovatelé velmi snadno najdou na PL, aeronetu, sputniku, nwoo, AC24, protiproudu a podobných baštách té jediné pravé a opravdové pravdy.

3 0
možnosti
Foto

To se ale velmi mýlíte. Tvrdá pěst dopadla na mnohé a ani já se z té party nevylučuji. Takový je život. Odluka od stolu a od klávesnice.

A zdravím autora, pana Biceru.

P. S. Disciplína musí být.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS