Diskuse

Pozdravuj tam dole ODS

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54i46ř12í 60K37ý94r50a

23. 5. 2017 13:20

Skvělý článek, karma!!!!!!R^

0 0
možnosti

Autor ohledně V. Klause se plete. Onen tzv. Sarajevský puč jej oslabil i když zůstal šéfem ODS, ale jeho vláda padla a ve volbách 1998 už zvítězila ČSSD a pak následné volby r.2002 Klaus s ODS dostal ještě méně hlasů a na následném sjezdu šéfování strany ukončil. No a jinak vidím, že autor má zde pro Sobotku jen mínusy a nevšímá si těch, kteří celou dobu jemu házeli klacky pod nohy. A třeba prezidentem Zemanem počínaje.

4 0
možnosti

Výsledky se počítají až po volbách.ODS se již odrazila ode dna a jde o dost lidí očištěná nahoru.Proč by měl Sobotka podporovat Zimolu,který si prostřednictvím ředitele nemocnic,kterému odsouhlasil plat 600 000 měsíčně,nechal lacino postavit "chatičku" v hodnotě 6 milionu...pokud takové chování politika nevadí některým voličum ČSSD,tak mě vadí.Nebo už má u Vás Zimola stejnou vyjímku jako Babiš a muže si dovolit uplně všechno a ještě si bude hrát na ublíženého kazatele morálky?

10 0
možnosti
Foto

Takových "Zimolů" by Sobotka ve své straně našel spoustu. Tady nešlo o chatičky, ale o stejně podlou likvidaci oponenta, jako v případě Babiše. Od toho máme policii a soudy, aby vyšetřila a potrestala zločiny. Pokud je začne trestat Sobotka, začne připomínat Kima.

2 1
možnosti