Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Stále se nedaří navázat na to 1 Republikové, tj. že vlastní jméno a pověst celé rodiny - je to nejcennější, ZNAČKA ! ... Co živnostník - státní úředník - politik, vnášel na trh. Pak, úzkostlivě střežit a následně generačně přenášet ... Je proto dobře, že se zde objevili noví, čistí strážci onoho principu. Scházejí se na své základně - v hnízdu. Hnízdo pak dobré jest, přestože bylo ukradeno vlastním dětem. Pak se tam dá ženit, hostit a kompromitovat ty potřebné ... Dobrý systém, vše prakticky zadarmo, útratu dotačně zaplatí všichni ti, kteří hnízdo nevlastní ! Naopak, povstanou i noví , vše oslavující trubadůři ! ... Pak možno i zpívat - Středověk neskončil - středověk trvá ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Vítězný únor a 40 let po něm jsou viníkem morální devastace této země. Před 2. světovou, po Únoru a po 68 odtud prchnul výkvět národa a ti lidé tu prostě chybí. K moci se po Listopadu dostali veksláci a od těch se nedá čekat nic jiného, než co nám čtvrtstoletí předvádí. Lidé musí pochopit, že bez změny v politice se žádných jiných změn nedočkáme. ANO není dokonalé, ale je lepší než Stará garda a může být nástrojem k odstranění veksláků ze scény.

1 6
možnosti
ZB

Sobotka a Kim?;-)To je jen vidět,jaký je Babiš demagog,není to snad on,kdo má ve své soukromé straně neotřesitelnou pozici vudce a chce řídít stát jako svou fitmu?ČSSD pojede dál i bez Sobotky,projekt ANO končí spolu s Babišem,protože je to jedno a totéž.Babiš o ochránce před totalitou a diktaturou?;-DNenechte se vysmát pane autore....

8 0
možnosti
Foto

ČSSD pojede s kopce i bez Sobotky ve stopách ODS.

3 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik