Diskuse

Sobotkovi vadí fígle bohatých

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

RvPokřivené čecháčkovské morální koblihové vidění.RvKdyž díru v zákoně využije hospodský je to bez diskuze zloděj a lump,který stát okrádá na daních.Zlámat ruce a EET na něj.

Když toto v minulosti provedl hlavní koblihář,aby si - jako Opencard,obrněné vozidlo, CASA a další - "předraženě" nakoupil Agrofert,je to jen na poslední chvíli přidání do zástupu těch,kteří tento trik využili. A pak zcela nepokrytecky založit volební kampaň na vyčištění politiky od gaunerů,kteří vymýšleli zlodějské zákony pro zloděje- jako například Babiš!

Ano když je stát řízen jako firma,vyjde s penězi,aniž by se musel dál zadlužovat. Zajímalo by mě,která normální firma by akceptovala špatně zaůčtované finance, nota bene v řádu miliard;-D?

Co dává do těch koblih?Metanol?LSD?Rv

3 0
možnosti
Foto

když využije díru v zákoně hospodský - jenomže nakoupit bokem flašku za 200 Kč a potom ji hostům rozlít za 1000 Kč, 800 Kč čistá ruka, to není díra v zákoně, to je zlodějna a velmi běžná a k tomu další a další podvody nejen hospodských, ale téměř všech podnikatelů, včetně Vietnamců. Česko byla doslova džungle a i po EET se určitě najde plno šibalů, kteří budou stát dál šidit.

1 1
možnosti
ZJ

.... diskutovat s Vámi na téma Babiš asi ... VÁŽNĚ NEMÁ CENU RvRv;-(!!

1 0
možnosti