Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slonková? Neměla být zavražděná?

1 0
možnosti
VK

Jo, každá vládnoucí elita stojí na užitečných idiotech. Ani Babiš a ani Zeman nejsou výjimkou pane Bicero. Přeberte si to jak chcete.

4 6
možnosti
Foto

to je divný, já jsem žádnou tu reportáž neviděl a Babiše také nemusím.

Asi to bude něčím jiným.

5 0
možnosti
Foto

Vy nemáte rád koblížky?

0 0
možnosti
MB

Předpokládám, že i Vy máte zájem, abychom z toho banánového stonku republiky už konečně slezli ! Kradlo se - to vyplodilo do čela oligarchu. OK. Je neuvěřitelné, voliči říkají, že je lépe, kdy si nějaký milionek ponechá on, než-li by to bylo postaru ! Čapí hnízdo, nasazení vlastních dětí, jako pomůcky bílých koňů vydá za milion páně Grosových igelitek ... K tomu poškození českých živno - prachy zchrastil on. Pro jistotu, ihned nástup tupé hradní hlouposti - Děti z Klokana a šup tam ... Každý by očekával , no snad, ale až po vyřešení případu ! ... Vy, ten banánový stvol ještě zaléváte ,

6 0
možnosti
Foto

S článkem se mohu zcela ztotožnit, vámi zmíněné "novinářské" duo točí spíše reklamu na sebe, než skutečně investigativní reportáže. Systém "všichni proti Babišovi" se otočí proti jeho tvůrcům.

13 0
možnosti
Foto

Nejde toliko o ono duo. Není tak složité se ,,porozhlédnout", kteří ,,investigativci" a v čí režii co produkují;-)

4 0
možnosti
Foto

Je to všechno docela prča. Jako když by metráková primabalerina chtěla tančit Labutí jezero;-D Zimola už na hradě byl, Babiš už je ,,objednanej", tak eště Sobotka;-D Tedˇ už jen čekat, kterejpak to přijde s oním obligátním : ,,pan prezident všechny mé návrhy přijal":-P

2 0
možnosti
Foto

Žádná metráková primabalerina není a to vy moc dobře víte, že?

2 0
možnosti
JK

Posadil jste se na tu hrušku dost vysoko, pád bude bolet o to více. Opojení vůdcem je podobné lásce a je zbytečné takovému člověku cokoliv říkat. Příkladů takového opojení je mnoho z minulosti i současnosti, jen my ostatní nevěřícně kroutíme hlavou, jak je možné, že lze takto ztratit soudnost a kritické myšlení.

10 0
možnosti
Foto

Pokud kohokoli soudnost a kritické myšlení se opírá o ,,zaručená" info z ,,nezávisl, zdrojů a medií", pak skutečně je nad čím kroutit hlavou;-)

1 0
možnosti
JR

J76a32n 96R21á21ž

27. 4. 2017 13:46

Ono je v podstatě jedno, kolik je pravdy na mediální štvanici na Babiše a divím se, že se ti PR američtí geniové nepoučili z amerických prezidentských voleb, že to jen přinese Babišovi kladné body.

V každém z nás je zakotven smysl pro fair play a docela nelibě neseme, když někdo, místo toho, aby předčil protivníka pozitivním programem, na něho jen útočí a to většinou podpásovkami. Babiš není můj kůň, ale rozhodně si nezíská mé volební sympatie ten, kdo používá zbabělé metody špinění soupeře tak,jako to činí Sobotkova ČSSD.

15 0
možnosti
JV

J26i24r66i 23V43r46a69b34e28c

27. 4. 2017 13:42

Vám vůbec nevadí, že Babiš má velmi "podivnou" minulost ?Tak se nedivme, jak to tady vypadá !

10 3
možnosti
JS

J26a31n 70S79ý97k32o52r48a

27. 4. 2017 13:51

Vy něco víte? 8-o

4 2
možnosti
SB

Popsal jste to přesně. Čím více budou do Babiše kopat, tím vyšší bude mít volební preference. Každý občan má už Babiše prolustrovaného a ví dobře o jeho nedostatcích. Ale bere ho už i s tím a hledá už jen ty dobré vlastnosti a těch má také dost. Proto je stále většinou oblíben.

10 5
možnosti
Foto

Vy o nějakých dobrých vlastnostech víte?? 8-o

5 4
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik