Diskuse

Komu není rady

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... se v tem nějak ztrácím !,- jaký vysvětlování sněmovně?,- jaký vysvětlování Kalouskům, kantýnský, topičovi, vrátnýmu ???,- doboha, tak pokud mám eso v rukávu tak to vysmahnu do placu a zangažuju ve věci komplet státní aparát (policie, justice, finančák, kontrolní mechanismy dotací v rámci EU atd.atd.),- ........ v čem je porád takovej problém 8-o?!?

2 0
možnosti
RH

ČSSD ztrácí díky Sobotkovu slabošskému přístupu k Babišovi. Celá vláda pak působí jako Babišova. Teď už antibabiš program působí směšně, když ho Sobotka dosadil na MF...

5 0
možnosti
Foto

ČSSD ztrácí, protože je propojená se zákulisní mafií stejně jako ODS. Kdyby Sobotka s Babišem spolupracoval tak by ČSSD měla druhou pozici, ale jistou a Česko by na tom vydělalo. Jenomže to by se nedalo krást jako dřív a proto to nejde.

0 0
možnosti
MB

Je opravdu neuvěřitelné, kolik lidí stále věří tomu, že se zde ze Slovenska objeví nějaký člověk, s motivem pomoci ČR. Následně, kolik lidí obdivuje to, že jako občané byli poškozeni tím, že prostředky nešly k obecnému užitku do rozpočtu, ale do kapes jednotlivce. Už to dochází tak daleko, že se nebohého oligarchy zastávají - Od Prezidenta - po osoby , které nikdy nepodnikaly a účetnictví nerozumí ! Chápu tu tužbu, že se snad někdo - jednou objeví a bude to ten správný ! Žel tak to nefunguje - Čekání na Mesiáše již trvá 2.000 Let - Zase se nedostavil ! ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Politici a jejich kámoši ze zákulisí okradli Česko o nepředstavitelnou sumu. Někdo zmiňoval bilion. Kauza stíhala kauzu a šlo v nich o miliardy. Kauza FVE je rovněž dílo našich politiků a přijde nás na bilion za 25 let. Přes 20 000 podnikatelů vydělává v Česku a daní v rájích. Babiš jako podnikatel odevzdává daně v místě podnikání a je pro náš stát určitě užitečnější než armáda jiných o politicích typu Sobotka, Kalousek, Klaus nemluvě. Dokud byl jen podnikatel, choval se účelně. Využíval podmínky v mantinelech zákonů.

5 3
možnosti
MK

Pokud je politik v takovém střetu zájmů jako Babiš, musí počítat s tím, že bude vysvětlovat své finance 24 hodin denně. Pokud je mu to proti srsti, nemá do politiky lézt.

Navíc jeho argument o tom, že o jeho střetu zájmů všichni věděli a přesto ho zvolili, je falešný. Nevadilo to 30% jeho voličů, ostatních 70% to vnímá jako problém a vadí jim to. A 70 je mnohem více než 30.

6 1
možnosti
Foto

Po těchto výpadech a vykonstruovaných kauzách dostane hlasů mnohem víc. Moudří si dobře uvědomují, že čím víc zlodějům vadí, tím je pro nás užitečnější. Vy ale mezi ně očividně nepatříte.

2 2
možnosti
Foto

je příznačné, že k tomuhle se fandové pana Babiš nehlásí.

0 0
možnosti

Máte tam chybu. Babiš nečelí osočování, nýbrž je konfrontován se svou minulostí, která rozhodně nebyla poctivá. Pokud jeho prokázané příjmy jsou v řádech desítek milionů do roku 2007, tak kdepak vzal na nákup akcií Agrofertu? V roce 2000 měl oficiálně 35 % akcií, v roce 2002 vystupoval jako jediný vlastník. Firma v té době už měla miliardovou hodnotu, on do té doby přiznával pouze plat generálního ředitele, který miliardových hodnot nedosahoval. A podobnými nesrovnalostmi by se dalo pokračovat.

4 0
možnosti
Foto

Všechno to jsou jen výmysly. Babiš má k dispozici štáb ekonomů a právníků. Ti za něj dělají daňová přiznání. Pokud má Kalous podezření ať to dá policii a k soudu a neřeší to jako trhovkyně na půdě Parlamentu.

6 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik