Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

"Vláda zku.vila služební zákon."

Takže ano, Zeman je pro mě s takovým slovníkem hen ten oný.

7 3
možnosti
PK

P30a63v51e79l 53K12u46l14a

11. 4. 2016 16:22

Úctu se nezaslouží. Úctu si musí zasloužit.:-) A jemu se to rozhodně nedaří:-/

18 2
možnosti
Foto

Když někdo napíše, že Zeman zvládne uprchlíky, tak už to samo o sobě je taková blbost a urážka, že identifikace je proti tomu čajíček.

16 0
možnosti
Foto

Co by novináři pro poutavý nadpis neobětovali. Pak se nedivme, že jim pan prezident nelichotí.

5 3
možnosti
JC

NAPROSTÝ SOUHLAS, pane.

7 5
možnosti
MS

Nemám-li prezidenta považovat za "hen ten oného", měl by se podle toho chovat. :-/

24 4
možnosti
KLS

Úcta nepřichází s prezidentským úřadem automaticky. Úctu si musí prezident zasloužit.

20 3
možnosti
KP

Já bych až tak přísný nebyl.Myslím,že oslovení pane,paní patří mezi základní zdvořilost.Možná,že se Vám líbí,když na Vás volají Samcová a doufáte,že až si to zasloužíte dobrými skutky,stanete se paní Samcovou.Mně se to nelíbí a nikdy bych neoslovil nikoho tímto způsobem.Ona by to byla ostuda moje..

16 3
možnosti
SN

:-)......Samozřejmě souhlas ! JEdnou je to president, čili.....první muž ve státě a ne nějaký Franta z HOrní dolní !

V současné době se ztratila vzájemná úcta mezi lidmi ! Doba se prostě posunula, podle mně k horšímu. NEchci být za staromilce, ale pamatuji všeobecně slušné vystupování, kdy na příklad stejně starou slečnu v tanečních, jsem a nejen já. oslovoval ..."slečno smím prosit?" A pokud jsme se blíže neznali, nedošlo ani během tance k tykání.

Doba se mění, lidé také, já si dnes běžně tykám u sportu s lidmi o dvě generace mladšími, ti se tomu nediví a berou to jako fakt.

To ale nic nemění na tom, že presidenta by měl mít národ alespoň v povinné úctě i když část národa musela oželet nezvolení jimi navrhovaného kandidáta! R^R^R^

11 13
možnosti
KLS

..že o úctě mluvíte zrovna Vy, to mě zaráží! Vy, který i v internetové diskuzi pozurážíte každého, kdo má jiný názor než Vy. Chtěla bych vidět, jak se pak chováte v reálu.Rv

10 9
možnosti
JV

J51i46ř63í 95V53o52l17k88a

11. 4. 2016 11:46

To, že president ČR je presidentem a ne Novák z vedlejší ulice je jistě pravda. Pan president si zrovna servítky nebere, což známe z jeho kritiky politiků. On občas mluví jako u piva, tak mu může být jedno, jestli mu říkají Miloši či Zemane. Je faktem, že i v celé společnosti nikdo z mladých neřekne, pane, prosím, spěchám, ale rovnou dědku, uhni. V celé společnosti se vytratila úcta jeden druhému, ke starším a starým katastrofálně. Ztrácíme cit jeden pro druhého, lhostejnost a postraně pomlouvání je běžný projev, jak ti lidé budou spolu žít. Agrese na všechny strany, mladí kriminálníci okradou starého člověka a ještě mu ublíží. Zastání??? Neměla mít u sebe peníze, synkové či dcerušky vlivných, copak se asi stane. Státní policie má fungovat, města přispívat na její provoz, a policajt má znát svůj rajon. Městská policie je jenom dojná kráva. Mohl bych pokračovat, ale titulek Zeman něco je podivný, ale on stejně řekne, že novináři jsou dobytek.:-)

5 0
možnosti
Foto

asi to patří k vývoji a možná i k Čechům. Pamatuji si, že za socialismu se mi svěřili Němci, kteří trávili na naši podnikové chatě dovolenou, že je personál strašně chladný. Později mne zase Němci pozvali do italské restaurace s tím, že Italové jsou mnohem srdečnější než Němci. Lidé vyhledávají milou atmosféru, ale sami k ní zapomínají přispívat.

2 0
možnosti
VK

Málo se klaníte holoto!;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik