Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejenom média, také nejrůznější pravdoláskařské hyeny zavětřily další šanci uspořádat hon na prezidenta, kterého ony, pravda, neuznávají, a tak se daly do sborového vytí, aniž by si uvědomily, že lidé opravdu nejsou úplně pitomí a že se takovým odporným vytím plným vykonstruovaných lží a nenávisti k prezidentovi nenechají tak lehce zblbnout.

Každému, kdo má v hlavě mozek a ne kopku sena, musí být zcela jasné, že prezident v žádném případě k nějakému zastřelení premiéru ani náhodou nevyzýval.

Jde o další naprosto odpornou a nechutnou štvavou kampaň proti prezidentu Zemanovi vytvořenou doslova z ničeho a kdo se jí účastní, měl by se zatraceně moc stydět! Rv

Za článek karma! R^

34 2
možnosti

8-o8-oZajímavé, president na jasnou otázku jak se zbavit Sobotky jasně odpověděl, co jste nepochopil?

2 14
možnosti
Foto

zkuste se nad sebou zamyslet. To co předvádíte je čirý emotivní fanatismus oslepený nenávistí k Rusku a všem, kteří se nedají ovlivnit očividnou snahou USA pošpinit a odizolovat Rusko a jeho suroviny od Evropy. K tomu zneužily Spojené státy Ukrajinu a je jim šuma fuk, co s ní je a co s ní bude. Hlavně když nám budou moci do Evropy dovážet svůj břidlicový plyn a ropu místo Ruska.

5 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik