Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Velmi zajímavý postup redakce. Že se nemá psát sprostě, nadávat, používat správně mateřština, to je člověk schopný pochopit a lehce se s tím ztotožní. Ale zakázat autora za názory...? To jsou normalizační manýry, nic víc, nic míň. Tady vůbec nejde o to, co si člověk myslí o Fojtíkovi, protože na idnes se lže dnes a denně, to by museli zakázat polovinu pisálků i sami sebe. 

Redakce má patent na pravdu? To je velká novina! Potěšující.:-)

3 10
možnosti
PK

P11a83v63e75l 38K41u27l88a

2. 10. 2014 9:02

Jako vždy plácáte nesmysly. Nikde není nařízeno, že se má správně používat mateřština. To by tu potom moc článků nezůstalo :-/:-)

6 2
možnosti
MD

Kdyz uz nic, tak na pana Fojtika, jako blogera, nelze pohlizet jako na novinare. I kdyz i ti, nebo prave ti, maji znacne rezervy v uvadeni skutecnych faktu misto vysledku 'dojmologie'. Blog je z velke casti o osobnim pohledu, fabulaci a citeni. A pokud se neprohresi vyznamnou podporou nejakeho 'spolecensky oznaceneho extremu' nemuze byt takto napadan. Tedy vlastne muze, jak se ukazalo a je spise vypovedi o druhe strane jako osobe pana Fojtika samotne. V testu z demokracie UZ ZASE nekdo neobstal.

4 2
možnosti
Foto

v posledních blogách už jen napadal konkrétní jednotlivce a články byly dost ubohé, řekl bych dost přes čáru.....Ale nikdo mu přeci nezakázal psát, nikdo ho nezavřel. Může si zřídit svůj web a tam psát co chce......:-)

4 1
možnosti
MK

Je to škoda, Fojtíka tu měli nechat, jako praktickou ukázku chorobné mysli, ten se asi musí teď vztekat a jistě sepisuje mohutné dílo o tom, jak ho, hlasatele pravdy o ukrajině, profašistická média umlčela.

7 5
možnosti
JR

J39a79r20a 62R93a79n54k

2. 10. 2014 8:53

Proc? Mame Olsera, Nigrina, Krause, Cvalina, Vyvadila, Votipku, Nozicku, Raichla, Moucku a Kondakova. Hlaste se prosim, pokud jsem nekoho vynechala a s loucicimi dopisy ne tak rychle, at to stacime:-)

4 3
možnosti
JR

J38a97r11a 52R86a12n70k

2. 10. 2014 8:46

Jeden pise rekviem, druhy se louci a misto normalniho odchodu se pateticky vybreci...nechte ho spat, on se Vam co nevidet ozve z Novinek, nebo Parlamentnich listu:-/

6 2
možnosti
JR

J19a73r76a 90R22a92n16k

2. 10. 2014 8:49

Dnes je skutecne na iDnesu prevrat, stejne jako kdyz ohlasili, ze nebudou niky a musime se prihlasit, predpovidala jsem tenhle funus hned rano, taky se nam Franta hned asi za hodinu potom ostentativne a  pateticky rozloucil, asi chtel byt premlouvan. ;-D

7 3
možnosti
Foto

Problém je v tom, že mnoho z nás na evidentní lži v článcích pod některými blogy upozorňovali a výsledkem byly pouze ztráty zlaťáků a občas ban.....:-) Nicméně pan Fojtík byl už dlouho přes čáru.....

7 0
možnosti
BC

Bonzáci si najdou jinou obět, ted' jsou nalezlí pod článkem p Olšera.:-P

2 2
možnosti
Foto

však v si novou modlu najdete

4 0
možnosti
MP

Pokud máme demokracii, nemůže být cenzura . Každý by měl mít právo i na opačný názor, se kterým nesouhlasíme. Je smutné, že v těchto blozích skončila demokracie. Upřímnou soustrast.;-(;-(;-(

8 2
možnosti
Foto

Opačný názor a očividná lež jsou dvě rozdílné věci, Mirku.

4 3
možnosti
MD

(Fakta) prekrucuje kdekdo. Uz vec, co faktem je a co neni, je v danem pripade problem. A nekdo k tomu ma (Bozi) pozehnani a nekdo ne. Pan Fojtik je zkratka ze skupiny 'i kdyby prekrucovali', pozehnani nemaji. Je typickou ukazkou vyplnovani formulare.. 'nehodici se skrtneme'.

2 1
možnosti
Foto

Pan Fojtík hlavně dlouhodobě překrucoval fakta tak, aby ukrajinská strana vycházela z konflitku jako ten podlý agresor a naproti tomu ruská strana jako mírný a pohodový anděl. A nejde jen o jeden článek.

8 6
možnosti
JH

zajimave a takovy Pesczynski, ktery na UA zjevne nebyl, pise jeste vetsi nesmysly a lzi a adoruje mafiany z Praveho sektoru, ten je vysmaty na Staromaku nebo v ktere dire to stanuje

4 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik