Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma R^

Když se Západ podílí na svržení legálně zvolené vlády, tak je to v pořádku, Když někdo jiný protestuje proti nelegálně zvolené vládě, tak to v pořádku není.

2 1
možnosti

Jedna věc bude jinak a to ten zásah komanda, vidím to spíše na propagandu Kyjeva. Pochybuji, že by Janukovič měl tyto jednotky a nechal střílet ostřelovače, jak do lidí tak policajtů, když by stačilo zbavit se pár rozvracečů.

1 0
možnosti

proc by to sakra na Majdanu a jinde meli delat USA nebo EU???? USA si chteji prisvojit Ukrajinu 8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o nebo EU8-o8-o8-o8-o8-o8-o Nedopada to prave naopak????? TAKZE CUI BONO?

1 0
možnosti
Foto

Americké zbrojařské firmy potřebují studenou válku s Ruskem aby mohli prosadit v Kongresu vyšší náklady na zbrojení. Také nemají zájem na vstupu Ukrajiny do SNS, což by posílilo Rusko. EU( hlavně Německo) má zájem o lákavé odbytiště a dodavatele mnoha surovin a potravin.

1 0
možnosti

R^ Dobře popsané! Nezaujatě a soudně. Ano, jak píše pan Mikula dole - když dva dělají totéž, není to totéž. Dle médiíí pod taktovkou EU a USA. Rv

1 4
možnosti

Ještě jsi zapomněl na CIA a NATO, rudej noku a udavači:-/....

2 0
možnosti

Nevaříte tak trochu z vody, Bicera?

1 3
možnosti

A82d43a78m 51S96t20a46v93a

8. 4. 2014 14:00

"....Bicera?"   Alois, zato vaše kuchařka je nemastná neslaná jak to  Rudé právo. Co si nevycucalo z palce, neuveřejnilo!

1 1
možnosti

Je zde více rozdílů: na Majdanu lidé neusilovali o připojení části Ukrajinského území sousední zemi. Další rozdíl je, že protesty na Majdanu trvaly týdny pokojně a nenásilně, vyostřily se až později, když je začala "legitimně zvolená vláda" tvrdě potlačovat, když se začaly ztrácet aktivisté a novináři a nalézat se zbytí někde v lese za Kyjevem, když demokraticky zvolený prezident přijal řadu nedemokratických opatření, které měly odpor proti němu zlomit. Kdo tento rozdíl nevidí, nechce jej vidět.

12 3
možnosti

A teď si představte, když začali protesty na Majdanu a byly okamžitě tvrdě potlačeny, tak možná byl klid. V Bruselu protesty odborářů vyřídili během chvilky a vše je dle EU v pořádku, Takže každý si hájí tu svojí nepravdu.

6 2
možnosti

R^ Nojo, když dva dělají totéž, není to totéž.

5 5
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik