Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M73i17l41a36n 20R68a30d31e27k

17. 3. 2013 18:42

R^asi tak, ale v zivote ma clovek  nebo narod dve moznosti, nechat si to libit tise plakat, nebo prastit do stolu a rict, udelam to po svem.!!

0 0
možnosti
VS

A proč Česká republika stojí o pologramotné, nepřizpůsobivé migranty ? Němci nejsou skutečně zvědaví na další party pobíračů dávek. Všichni ti, kdo se snaží, učí se, studují jazyk, pracují a mají snahu se integrovat, neuslyší od ostatních německých spoluobčanů jediného křivého slova.

2 0
možnosti
Foto

Němci už tak dost trpí od "svých" Turků. Mají jich tam heurekom a ač se nějak živí, nejsou schopni se po desetiletích ani naučit základy němčiny.

3 0
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že toto pokrytectví skončí i u nás, jakmile opravdu přijde krize a nezaměstnanost půjde ke 20%. Pak se vyčistí ovzduší.

1 0
možnosti
Foto

Ovzduší se vyčistí až když impotentnost parlamentních stran vynese k moci radikály, pak nastane mela a je otázka, zda je právě tohle to optimální řešení.

4 0
možnosti
SB

Nechci se Němců zastávat, ale to je jejich plus, že tohle ve své zemi nedovolují, a naše mínus, že to dovolujeme ve své zemi. Jediné, co je na tom směrem k Němcům  kritizovatelné, je to pokrytectví, že u nás kritizují to, co sami dělají. Ale i tady je naše chyba: Kdybychom před velkým sousedem nepadali na kolena, tak bychom dělali totéž a klidně se od nich za to nechali kritizovat. Tak by nás kritizovali! Válku by nám kvůli tomu nevyhlásili a jejich kritická slova by nás nezabila. Možná by nám trochu ublížila, ale rozhodne ne tolik jako ti lidé, o nichž pojednává tento článek.

8 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik