Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto chápu hnutí mee too. Jedna část jsou ženy a dívky, které nikdo po zadku nepoplácal, zkrátka o ně nikdo neprojevil zájem. Druhá skupina jsou ty, které podržely kdykoliv a kdekomu za to, aby dostaly nějaký štěk. Prvních je mi líto, z těch druhých je mi k z blitití.

4 0
možnosti
Foto

nechápu, že se nestydí mluvit po čtvrtstoletí o momentu, kdy ji někdo položil ruku na koleno. Když se jí to nelíbilo, měla mu rovnou jednu vlepit a on by si dal příště pozor. Jenomže tehdy kalkulovala, co by ji to mohlo hodit za výhodu, stejně jako teď počítá, kolik by na tom mohla vysoudit na odškodném.

1 0
možnosti

Hurvínku, pojď se mnou do postele, budeme dělat sprosté věci. A co, Máničko?

Vy.e.em se pod peřinu.

2 0
možnosti
Foto

Hurvínku, postraš mě zase. Bu bu bu ty stará fuchtle.

1 0
možnosti
Foto

Já před lety, ještě za Husákovy hrůzovlády, chodil s dívkou, u které jsem toto podezření měl. Měla více sourozenců a vždycky říkávala "pro mě táta udělá vše" a otec se k ní také náramně měl.

Samozřejmě, rozlišit, kdy to ještě je projev standardní otcovské lásky a kdy už jde o jakousi nepřípustnou intimitu, je těžké. Zvláště, když dítě "spolupracuje" a nestěžuje si.

Ale, není žalobce, není soudce.

1 0
možnosti
Foto

Sex má spoustu deviací a ač se to nenosí, sám za ni pokládám i tu dnes vychvalovanou.

1 0
možnosti

Já v tom díky načasování vidím politiku.

Mee Too se objevilo návazně na odhalení pákistánského gangu, který po léta znásilňoval nezletilé v Anglii.

A tak je třeba ukázat, že to není specifikum migrantů, ale že čuňata jsou všichni chlapi.

2 0
možnosti
Foto

podle Bible, která má už pomyšlení za hřích, tak většina chlapů hříšná bude. Tisíc let trvající civilizace nás naučila pudová nutkání potlačovat a divochům tahle výchova zapsaná do genů prostě chybí. Proto je třeba přistěhovalectví vývojově zaostalých jedinců co nejvíc omezovat.(nemyslím to zle. Oni za svůj vývojový stav mohou asi stejně jako Kumáni napadající kdysi z Uher Moravu a uřezávají starým Moravankám jako trofej ňadra a mladé unášeli nebo znásilňovali)

2 0
možnosti

Takové ty MeToo akce akorát znevažují skutečné zneužívání.

4 0
možnosti
Foto

souhlas.Buď mají nezpochybnitelné důkazy o sexuálním zneužívání a pak šup s nimi Policii a nebo nemají a pak by měly mlčet.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS