Diskuse

Komu patří EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvám se, že nepřispívám k tomuto článku. Ale podle Vašich dalších článků, pane autore, a příspěvku pod článkem - https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/462827-skonci-letni-a-zimni-cas-europoslanci-rozhodnou.html

usuzuji, že jste v Jitoně Soběslav. Skvělý podnik, dříve jsem pracoval jako nákupčí a vždy v této firmě byli ke mně vstřícní. Prostě obchodníci jak mají býti.

Ale - pane Bicero, k uvedenému článku jste v diskuzi uvedl, že navrhujete zavést natrvalo čas posunutý o hodinu dopředu proti SEČ. Proč? Vy jste si nevšiml, že od roku 1990 si každý může ulehat a vstávat kdy a jak chce? Tak proč by měla naše vláda ještě cosi nařizovat, když "socialismus" skončil a stará se především každý o sebe a veřejné blaho? A posouvání času, se jistě shodneme, veřejným blahem není. Vám nevadí, že od března do října musí děti a mládež školou povinní vstávat denně o hodinu dříve? Při Vašem návrhu celoročně? Odborníci na školství by raději viděli nástup do školy v 9.00 hod., víte?

0 0
možnosti

Možná by bylo dobré, aby jste napsal článek se svým názorem a podiskutujeme pod ním. Souhlas?

0 0
možnosti

O tom, ze Evropa patri Nemecku Schulz nic nerekl.

1 1
možnosti
Foto

Vždy to tak bylo a bude.

3 1
možnosti

Přečetl jsem si příslušný článek na Weltu, byl opatřený anketou: "Souhlasíte s tím, aby státy, které nechtějí federaci, musely vystoupit?" Ne konečný výsledek byl 44 % rozhodně ne, 9 % spíš ne, 5 % nevím, 14 % spíš ano, 27 % rozhodně ano, takže celkem jasný. A podle komentářů se ani Němci nechcou vzdát své suverenity, takže to odmítají i kvůli své zemi, nejen kvůli těm, proti kterým je zaměřený vyučený prodavač knih.

5 0
možnosti
Foto

geny fungují stejně spolehlivě u jedince, jako u národa. Němec zůstane Němcem, Angličan Angličanem, Čech Čechem a je to tak dobře. Bohužel teď to někomu náramně vadí a chtěl by provést pravý opak toho co razil Áda. Zničit jedinečnost národů a stvořit "Evropana" smíchaného z genů Evropy, Afriky a Asie, který by neměl žádnou historickou paměť a také žádný vztah k místu, kde posadil zadek.

6 0
možnosti
Foto

Němci se bezděčně nadřazují nad své sousedy? Můžete uvést jak se to projevuje? Schulz je pro mě levičácká blábolil. Na druhé straně je fakt, že takto EU dlouhodobě fungovat nemůže. Buď se rozpadne, což je asi Vaše přání, nebo se federalizuje. A s tou federací nemusí všichni souhlasit, a pak se federalizuje jen část, která o to bude mít zájem. A co je na tomto postoji špatného?

4 1
možnosti
Foto

Sám to tvrdím od samého počátku, že EU může fungovat jen jako skutečná kopie USA a ne nějaký kočkopes jehož šlechtění skončilo v půli cesty. Nic bych proti tomu nenamítal, ale museli by ho vést skuteční vůdci - euvlastenci a ne šašci trafikanti, kteří tam jsou teď.

4 0
možnosti
Foto

Obávám se, že lžete.

Vymyslel jste si událost, na níž bychom byli velmi citliví a podrobil jste jí zdrcující kritice.

Nechápu, proč to děláte? To si tím chcete zajistit čtenost nebo potřebujete rozeštvávat?

Takové jednání nesvědčí o příliš dobré povaze.

5 3
možnosti

Teda kdy a kde a na jakem sjezdu jaky Schulz dal neco takoveho najevo? Na SPD Parteitag o necem takoven nebylo ani zminky. A nejak se mu smrskavaj priznivci. Ze 100% hlasu pred rokem se mu smrskly na necelejch 82%.

0 0
možnosti
Foto

v jiném blogu se o sjezdu SPD rovněž píše a vy reagujete :Ten navrh zde zu jednou byl. A zdejsi antiEU aktiviste se zde nekolikrat vyjadrovali, ze EU by se mela premenit na federaci. Ted to zaznelo z Berlina, a ti sami malem vyhlasuji valku SPD.

Zajímavá rozdílnost reakcí.

2 0
možnosti

Měl zmínit i Česko....

Ale nezmínil. Vy si vždycky najdete něco, co se nestalo a pak to podrobíte SVÉ pokřivenéanalýze.8-o

4 1
možnosti
Foto

nechápu proč nás vynechal, když i my odmítáme kvóty.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS