Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Chápu, vy už vyjadřujete připravenost na nový právní řád ČR. V souladu s naturelem podporovatelů bude jednoduchý, dvě věty:

"Po právu je každé jednání, které odsouhlasí vůdce." a "O trestu za neodsouhlasené jednání rozhodne vůdce."

Místo "žvanírny" bude sbor několika poradců, nestranných odborníků (jména už známe), budova senátu bude nově "Muzeum úspěchů vůdce", bude ustanoven jednotný vydavatel tiskovin, jednotná správa TV a radio kanálů a pouze ČR internet (vzor Čína).

Ve vůdcových továrnách může každý svobodně pracovat na určené pozici dle zásluh, za odměnu, která muže být i naturální nebo formou duševní podpory (vzor S. Korea).

Blahopřeji Vám ke zvolené budoucnosti, přeji Vám pozici na ústředí, zasloužíte si to.

1 0
možnosti
AW

A26l35e90š 14W35o19l24k22e70r

5. 12. 2017 10:06

HA HA HA

Zasmáli se zbrojnoši a odjeli na šicím stroji.

1 0
možnosti
JM

Jistě že to jde. Jen se koukněte na výsledky.

V roce 2013 odhadoval Forbes Babišův majetek na 40 miliard, letos je to už 88 miliard. V roce 2013 měly firmy Agrofertu na trhu biopaliv podíl cca 47ˇ%, letos je to už 83%. Za 15 let před rokem 2013 získal Agrofert od státu úlevy na daních ve výši kolem 2,1 miliardy celkem, Za jediný rok ministrování AB to ale bylo téměř 1,5 miliardy.

To vše určitě jen úplně náhodou .....

3 0
možnosti
Foto

ročně čerpal 1,5 mld dotací, tak těmi tak velký nárůst nebude. Jestli to třeba nebude šikovností majitele. To, že má tak velký majetek je pro mě zárukou, že se nepotřebuje spojovat s mafiány, kteří mají ostatní politiky už čtvrtstoletí v hrsti. Nezávidím nikomu miliardy. Pro mne je důležité jaké bude mít výsledky Česko pod jeho vedením. Proto mu dejme možnost to dokázat a potom suďme. Těch politiků, které zastínil, není vůbec žádná škoda.

1 1
možnosti
FS

Pane Bicero, sdílím váš optimismus, ale opatrně :-). Babiše a jeho partu, pokud bude vůbec vládnout, budu hodnotit až "po", ne teď jako tady spousta prognostiků amatérů. Pro mě je zásadní rozdíl mezi AB a minulými pseudolevicopravicovými vládami za posledních 25 lety v tom, že před Babišem se rozkrádalo ve velkém, ale nikdo pořádně nevěděl kdo a jak to dělá a do jaké mlhy ty prostředky mizí. Teď máme šanci vědět konkrétně, kdo to provádí a kam to mizí :-). A to je obrovský pozitivní posun. Před tím bylo na státní cecek navěšeno spoustu lobbistů a anonymních kmotrů, teďka, pokud to vyjde, bude na cecku přisátý jeden superkmotr.

4 0
možnosti
Foto

on byl na státním cecku přisátý po celou dobu podnikání. Jak sám přiznal, nevadilo mu, když za to musel platit tři procenta výpalného. Jenomže politici začali chtít 4x víc a to ho přimělo jít do politiky.

1 1
možnosti
OM

kéž by bylo všechno tak jednoduché jako nakecat voličům bureše že Ano bude líp ;-D

1 0
možnosti

Babiš byl ve vládě čtyři roky jako ministr financí. Za tu dobu jen dokázal zastavit investice, nedokázal správně čerpat dotace z EU - pokud nešly zrovna rovnou do jeho firem a svůj vlastní majetek navýšit o miliardu každý měsíc. V příštích čtyřech letech v tom bude pokračovat, pokud nebude vydán spravedlnosti a souzen.

4 1
možnosti

Rozpoctovy prebytek, ktery je realne -60 mld - orezani investic, vyssi platby z EU nez bylo planovano, takze v dalsich letech prijde min penez. Bez zlodejskych kauz = dvojnasobny objem zakazek bez vyberoveho rizeni. Zefektivneni statni spravy = nabirani tisicu novych uredniku. Ridit stat jako firmu, prelozeno znamena delam veci vyhodne pro me, obcas prijdu s nejakym "uspechem pro masy" (EET, prebytkovy rozpocet) a kleknu na ty, co by se nahodou snazili narusovat muj kseft.

9 0
možnosti
JP

Nevím zda se stát dá řídit jako firma, ale vím, že se už stát pokoušeli politici řídit jako dojnou krávu !!

5 0
možnosti
PK

dokonalý přirovnáníR^R^R^

2 0
možnosti
PK

jasně že dá...

1 0
možnosti
LV

Kolik firem řídíte Vy, že to tak dobře víte? A který stát? A co rodinu? :-)

0 0
možnosti
JH

J86a23n 62H29y85n72e97k

5. 12. 2017 7:46

Ono jde o něco úplně jiného, než v minulé vládě. Koaliční vláda musí přijmou tolik ústupků každé ze zúčastněných stran, že úmysl jedné bortí úmysl druhé a pak je z toho tzv. kompromis. Pokud bude ustavena vláda i když pouze menšinová, bylo by dobré ji nechat pracovat a pak hodnotit. Všechny pravicové staré strany se nemohou smířit s tím, že nemají hlavní slovo. To je ten problém. Klidně mohla existovat koalice třeba dvou stran. Ale čekat, že vítězná strana přijde s návrhy , které ji budou už z počátku znevýhodňovat proti podstatně menší straně je prostě nesmysl. ODS měla být tou stranou, která když chce vládnou , tak přijde s návrhy a bude společně hledat s vítězem voleb kompromis, aby naplnila minimálně svoje nejdůležitější dlouhodobé záměry a né přijít s úkolem zrušit, to co bylo přijato dřívější vládou. A hrát si poraženecky na opozici, je asi dost nedůstojné vůči jejich voličům. Dnes chtějí být všechny strany v opozici. Přece, když nechci mít tu možnost něco ovlivňovat, tak bych neměl být volen.

3 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik