Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANOfert získal necelých 18% voličů. Chce za to mít dikataturu jednoho Stbáckého poskoka nade všemi lidmi.

To může akceptovat tak jedině tvor, který coby kojenec spadl ze stolu na tvrdou podlahu a udeřil se na hlavičku s trvalými následky, nebo člen Sekty Burešovy.

Tak prosté to je.

0 0
možnosti

Kdyby šly tradiční strany do vlády s Babišem, tak by na ně trochu toho tradičního lizu přece zbylo!

Tak proč do toho nejdou, aby Babiš nemusel lízat sám?

1 1
možnosti

Nechtějí trochu - chtějí celé jesličky.

0 1
možnosti

Tradiční strany byly odstaveny od tradičního lízu. Proto tahle panika.

5 2
možnosti

V Chorvatsku byl taky jeden Babiš. Ale ejhle, skončil v bankrotu. Babiš nemít dotace, skončí stejně.;-)

6 1
možnosti
Foto

Nemít dotace, skončí celé zemědělství a to po celé Evropě. Němečtí rolníci je mají mnohem vyšší než naši a proto se jejich potraviny objevují na našem trhu. Nemít Babiš dotace, omezil by svoje podnikání, ale buďte si jist, že by nezkrachoval.

2 2
možnosti
Foto

J90i20ř67í 75T19u42r41n23e54r

15. 11. 2017 13:32

I stará Blažková z Horní Dolní si umí spočítat, že i impozantních 30% je bez schopnosti se s někým spojit (být pro někoho přijatelný partner) vítězstvím Pyrhovým. Ale nesmutněte, komunisté a okamurovci nakonec budou "státotvorní". :-)

13 2
možnosti
Foto

nejde o schopnost ale(jak říkali komunisté) o antagonistický rozpor. Ostatní potřebují krást a Babiš ne. Má svých miliard dost a strana ANO dostane stovky milionů od státu za voleb. výsledky a mandáty.

2 13
možnosti

Ono to může být i jinak. Babiš potřebuje být předsedou aby po sobě zametl stopy. A to hodně velké. Pravda ODS a ČSSD mu v tom hodně pomohly.;-D

6 2
možnosti
Foto

Jaké stopy? Kdyby nějaké byly, tak už se Kalousek se Sobotkou a Fialou dávno postarali, aby byly názvem vyšetřovacího spisu. Zato oni se bojí, protože za nimi je skutečná stoka plná zmizelých miliard.

5 7
možnosti

:-)....Vidíte do toho, jak do hubené kozy. Vřele s Vámi souhlasím! Ale.....jak vidíte, Vašim oponentům se zaběhnutý systém zřejmě líbí. Celá opozice je čistá od sameťáku, jak lilie. Nikdy si nic nepřihráli, teĎ se dokonce Ruml rozpovídal, jak se benefity nosily v igelitkách. Ale ideologicky pevné nepřesvědčíte. Pro Vás karma, jak Brno ! R^R^R^R^R^

5 10
možnosti

Výborný nepokrytecký postřeh ve světle udavačského webu, ve kterém vám podobní nadšeně kopali do živnostníků. Ti udavači také byli čistí jak lilie a nikdy si nic nepřihřáli....

1 3
možnosti

Pane Bicero a Vám podobní, naučte se konečně i jinou pohádku. Tu o spravedlivém Andreji nám cpete pořád dokola a vezte, že už je hodně vyčpělá.

14 2
možnosti
Foto

Nebo naopak. Ta o zloduchovi Andrejovi. Ono je vždy něco mezi tím.

2 2
možnosti

Jo, jo v kontextu současné situace bych doporučil ANO přejít do opozice. At se budou snažit, stejně nedostanou důvěru. Předčasné volby by jim sice asi pomohly, ale zase by se nevládlo. No a tak když jsem si přečetl dnešní vzkazy zbytku stran....ANO nejedná, ODS a TOP a STAN jdou společně ......tak proč nedat šanci jim? Sice asi vstanou další kmotři a korupčníci ale snad aspoň schválí státní rozpočet.

Dobrý článek a nenechte se znechutiti vyslanci a zastánci destrukce a vysoké morální kvality.:-):-):-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik