Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle blog nemá cenu komentovat. Paní Vyoralová uvedla správně, jak to s dolárky bylo. Jenže to se nehodí do krámu.

Ještě jste měl napsat, jak to bylo s tou americkou základnou na Krymu. Ať to máme komplet. RvRvRv

7 3
možnosti
Foto

Popíráte zveřejněné informace bývalého policejního prezidenta? Pak právě Vaši reakci nemá cenu komentovat. Snad jen dodat, že je to s vámi fakt vážné.

2 7
možnosti
NM

...já nepotřebuji na ověření takovéto informace nějaké dodrozdání policisty neb mám svou hlavu a názory a v naší republice pobývá velké množství Ukrajinců a určité informace mám pžitom přímo od zdroje a alespoň dvakrát ověřené. A co se týká informací o tom jak to bylo na Majdanu rovněž nepotřebuji dobrozdání od KS nebo Štětiny...

5 0
možnosti
Foto

Tomu může věřit jenom hodně jednoduchá osoba. Už vidím jak stojí na Majdanu osoba, která každému, kdo jde demonstrovat dá 100 dolarů. Když vezmu, že demonstrantů podle nezávislých médii bylo kolem pl milionu. Sakra to se museli prohnout. Četl jsem hodně věcí od Stanislava Novotného, ale nikdy nehovoří o nějaký penězích pro demonstranty. V jednom rozhovoru říká v listopadu a prosinci 2013 jsem často diskutoval s lidmi na Majdanu. Pak jsme zpravidla s přáteli poseděli v příjemných restauracích v centru Kyjeva. Neustále jsem tehdy opakoval, že mám pocit, že nastane zlom situace, kdy mladí lidé, demonstrující upřímně za ideály spravedlivého státu, budou vtaženi do jiného děje. RvRvRv

8 2
možnosti
Foto

ono s těmi miliony se musí opatrně. Když chtějí psát o plném náměstí, vezme se záběr od země a v tu ránu i pár desítek lidí vypadá na tisíce. Vzpomenu-li na TV zprávy, viděl jsem v nich skupinky kolem ohňů, binec, vytrhanou dlažbu, pár otrhanců vybíhajících proti netečnému špalíru policistů a bušící do nich tyčemi nebo po nich házeli hořící "koktejly".

3 6
možnosti
MD

Hodne dobry clanek.

Kdyby to mohli, jakoze mohou a nedelali, byli by divni. Vzdyt to nese penizky a moc.

3 4
možnosti
Foto

při profláklé pověsti našich policejních špiček, je dost slabomyslné věřit zrovna jim.

4 0
možnosti
Foto

na profláklost naší policie jste si měl vzpomenout i v případě obvinění Babiše. To pro vás ale byla policie příkladem cnosti. Když jednou, tak pořád a ne jednou jo, podruhé ne.

1 0
možnosti
Foto

Žádám diskutéry, aby neodbíhali od faktu žoldáků na Majdanu. Ti, kteří tu místo toho kádrují autora, až příliš připomínají praktiky z času socialismu, kterému kupodivu nemohou přijít na jméno. Stejně je zbytečné odbíhat k 5 mld. Je to podružné. Prostě demonstranti( od pohledu vagabundi a bezdomovci) měli z Majdanu dobré rito a to je jádro pudla!

6 5
možnosti
Foto

ale těch 5 mld vůbec není podružné téma. Od toho se přece odvíjí vaše tvrzení a někteří diskutéři to uvádějí na pravou míru.

5 0
možnosti
KP

Pravděpodobnost hraničící s jistotouR^

2 2
možnosti
Foto

;-D;-D to je ale magorovina.....;-D;-D A když jste takový vědátor, neviděl jste někde zemanovu cukrovku? Prý odešla v sobotu neznámo kam. ;-)

8 2
možnosti
Foto

přečtěte si vy rozumbrado MF Dnes. Píše to policejní prezident. Teda bývalý. Vy se stavíte chytřejší než on, tak byste měl zkusit se o flek prezidenta ucházet.

4 4
možnosti

Psal jsem o vás že jste lhář tehdy a píšu to i dnes, soudruhu inženýre...za mnoho měsíců klidných protestů se na Majdanu vystřídali miliony lidí, fakt si myslíte že tam všichni chodili za peníze? Na to by neměly fondy ani spojené CIA, FBI a EU...čímž samozřejmě nevylučuji, že si někdo zaplatil pár násilníků ať už z jakýchkoli důvodů...

8 2
možnosti
Foto

Paroubka jsem slyšel hovořit o 5 mld dolarů, které stála CIA Ukrajina. Kdyby na demonstraci padla půlka

2 500 000 000 : 100 = 25 000 000 USD :200 dny= 125 000 desperátů.

4 6
možnosti
VK

Asi tak stejný rank, jako 2 tisíce vojáků NATO obklíčených u Debalceva, že, prominentní synku v bývalém režimu?

7 1
možnosti
Foto

Až na to že ty "stodolarovky" jsme každý den viděli v TV.

3 3
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik