Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Politici museli utáhnout opasky? Z čeho tak usuzujete. Domnívám se, že jen z Babišových keců. Reálně výsledek nevidím. Nebo snad je chodek rozpočtu nižší, než byl ten Kalouskův (před krizí)? Jak se tedy ty utažené opasky projevily? Možná povolením opasku Babiše.

Jak to, že pan Babiš n e z á k o n n ě ví, kolik dluží FAU (či kterákoliv jiná firma) státu? Že by generální ředitel nedodržel povinnost mlčenlivosti?

Pan Babiš je podvodník. Sám to dokonale popsal v poslanecké sněmovně. Popsal to klidně proto, že své podvody vůbec nevnímá jako něco nezákonného. Je s nimi už srostlý.

17 3
možnosti

Tvrdí nám, že vše koná podle zákona jako všichni ostatní politici!

:-)

2 0
možnosti
VV

To nic, to je jen cesky zpusob volebniho boje. On to kdysi moc jezky popsal Jiro Voskovec s Janem Werichem v babicce Mary.

1 0
možnosti
PB

Autore, vy píšete doslova:

Z minulosti zvyklí na tučné příjmy z mnoha státních zakázek či nákupů si po vstupu pana Babiše do politiky museli pořádně utáhnout opasky.

Zdroj: http://bicera.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=621037

A Babiš to donekonečna taky opakuje jako kolovrátek: mají ze mě strach, protože jim vidím do talíře.

Tak bych prosil konkrétně vypsat, kdy a jak Babiš zasáhl v jaké papalášské věrolomnosti, jaké kauzy rozkryl, jaké rozkrádačky svou aktivní činností zastavil, co za špínu se mu podařilo odhalit a zveřejnit, jaké podněty dal k vyšetřování.

A měl na to 4 roky a celý byrokratický aparát k tomu s takovými údernými nástroji, jako je daňová správa včetně ministra spravedlnosti!

Ono totiž působí dost komicky, když v kabaretu těchto keců o zastavení velkého rozkrádání a lobingu je vyšetřován za rozkrádání pouze sám autor těchto velkohubých prohlášení.

15 3
možnosti
Foto

Já bych spíš řekla, že Babiš si po vstupu do politiky musel opasek povolit. ;-)

13 2
možnosti
PK

Formálně, bez ohledu na skutečný obsah je na Antibabiš kampani zajímavá ta semknutost stran, že by skutečně on byl jediný podvodník a zloděj z celé sněmovny? Snad nikdy se sněmovna při předchozích skandálech nesjednotila tak stoprocentně a že jich bylo dosti. Už jenom tato hysterie vzbuzuje pochybnosti o jeho obviněních a dalších a dalších co se vynořují a jistě se ještě vynoří. Komunisté ,socialisti pravičáci i klerici v jednom šiku....škoda že taková jednotnost nefunguje při zajištování bezpečnosti a prosperity naší republiky.

9 6
možnosti
PB

Tato "hysterie" je ve volebním roce naprosto normální už 200 let. Tedy nic mimořádného.

6 1
možnosti
Foto

Chtěl bych se jednoho dne dočkat toho, že se veřejnost dozví celou pravdu o Čapím hnízdě, kde kromě účelového převodu akcií došlo k "nezajímavému" porušení zákona při schvalování dotace členy ODS a ČSSD. Když si žádáte o příspěvek na děti, chtějí znát kolib berete, když žádáte dotaci pro střední firmu - zjišťujete, jestli opravdu jde o střední firmu. Korunové dluhopisy - dle finanční správy je kolem 2000 podezřelých firem, které tento legální způsob osvobození od daní použilo. Proč se řeší jen Babiš a chvilku Jančura, který už je hodný a proto se o něm nemluví? Proč sněmovna neřeší zdanění této bokovky? Že by to odnesli kamarádi? FAU - dalo se to pořídit i potom, kdy už byla celá věc veřejně v běhu a řešilo se využití situace ve vlastní prospěch? Jistě, Babiš není svatoušek, ale hysterie kolem těchto věcí veřejných zavání lynčováním bez soudu.

6 6
možnosti
Foto

Babiš je pro ně hrozbou. Pokud by výrazně vyhrálo ANO volby a SPD by dosáhlo na 10% stvořila by se koalice, která by nedržela ruku na minulosti a na povrch by vypluly věci, že bychom se nestačili divit.

7 5
možnosti
Foto

Když se podíváte pořádně, tak kolem hlavy pana Babiše svítí svatozář......

10 4
možnosti
Foto

zrovna včera jsem v Lidlu kupoval švestky na knedlíky. Patří aspoň jednou do našeho jídelníčku, stejně jako jahodové a meruňkové. Vybíral jsem z mizerných ty nejméně mizerné. ;-)Stejně se budu chovat i při volbách a proto budu volit ANO. Má své chyby, nakonec kdo je bez nich. Ale ve srovnání s ostatním "mistem", to pořád dělají nejlíp.

8 13
možnosti
Foto

Já bych věřil, že Babiš má dost dobré právníky na to, aby poradili, co je sice už za hranicemi dobrých mravů, ale s odřenýma ušima ještě na hranicích zákonů. Proto nechápu, proč na férovku v té sněmovně neřekl, že to chce mít co nejrychleji z krku a ať bez velkých diskuzí odhlasují vydání k vyšetřování. Vzhledem k tomu, že ANO je chápáno jako strana jednoho muže (Pelikán, Stropnický st., Jourová, Krnda a spol. té straně voliče nepřihrají), by bylo taktičtější postavit se k tomu statečně čelem a nevyhýbat se vyšetřování.

7 1
možnosti
Foto

Ale on chtěl aby ho sněmovna vydala. Bránit se by bylo nejen při tamním rozložení sil zbytečné, ale i slabošské.

4 7
možnosti
VS

Tučné příjmy ze státních zakázek, říkáte? A co říkáte na tohle:. „Ano, lobboval jsem za biopaliva. Volal jsem třeba některým poslancům.“

Víte, kdo to řekl?

11 1
možnosti
Foto

Ale on to na sebe sám přiznal před vstupem do politiky. Říkal: dokud jsem politikům dával 2-3% procenta, to se dalo ještě skousnout. Teď však chtějí i 12 procent a to se už nedá a proto jdu do politiky. Že to dělá dobře, svědčí právě nepřátelství všech parlamentních stran.

3 7
možnosti
Foto

To opět obhajoba Andreje Babiš ve stylu: "Ostatní kradou taky a ještě mnohem víc. Proč je stíhán jenom Andrej Babiš a ne ti ostatní?"

10 3
možnosti

Babiš je bůh všech primitivů a duševních mrzáků. Jim nevadí, že krade, lže, podvádí a jeho minulost je temná jako noc. Důležité pro ně je, že je to sekýrník a šťastným přináší neštěstí, schopné likviduje a je, neschopné a opovrhované, vyzdvihuje a pochlebuje jim. Čím víc se na něj provalí špíny, tím je těmto lidem blíž. I oni něco malého sem tam ukradnou, zalžou, někoho oklamou. Nevidí na tom nic špatného. Svět jim ubližuje a oni mu to tímhle vrací, vyrovnávají tím domnělou nespravedlnost, která se jim děje. Oni v Babišovi vidí sebe.

4 1
možnosti
VK

To je jako reklama na kofolu. Když jí miluješ, není co řešit. Ale ve vašem věku bych čekal trochu rozumu.;-D

16 2
možnosti
VK

A co se týká firmy FAU, tak byste si měl zjistit fakta. Postup finanční správy označil soud za nezákonný.

7 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik