Diskuse

Výtržníkům v Hamburku by měli politici fandit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Člověka, který není schopen odlišit vzpouru Ukrajinců proti ruskému vměšování a plíživé okupaci podporované vlastním prezidentem, a řádění levicových extremistů a superlevicových vandalů, je mi líto. Ale jinak než vysvětlením pomoci nemohu. Společné mají obě události jen rukopis FSB a čilé rušno na ruské ambasádě.

3 1
možnosti
Foto

Jste úplně vedle. Před "Majdanem" se Rusové vměšovali do Ukrajiny úplně stejně jako EU či NATO. Obě strany měly o sféru vlivu zájem a protože Putin nabídl lepší podmínky, Janukovyč se přiklonil na východ. Část Kyjevanů to vyprovokovalo k demonstracím a těch se měli zúčastnit i žoldáci, placení neznámými agenty. Šlo o násilníky a asociální živly. Zapalovali auta, rabovali obchody, mlátili do policajtů tyčemi, házeli na ně zápalné láhve. Poklesl byste na tuto úroveň, pokud by se politika v Česku vyvíjela jiným směrem, než byste si přál? Já ne. Na to musí být speciální povahy. Podobnost s Hamburkem víc než nápadná.

1 2
možnosti
Foto

Snad všechny policejní zákroky nebo "nezákroky" kdekoli na světě mají vždycky svůj politický podtext.

0 3
možnosti
Foto

platívalo to i pro nevinné májové průvody. Nejdříve je policisté rozháněli. Za socialismu do nich účastníky zase esenbáci naháněli :-)

1 2
možnosti
MB

Všichni máme kořeny v jeskyni a v prvobytně pospolné. Zde čára základu. Pak se ti schopní vydělili, podobně národy. Chápu osobní nespokojenost - OK. Co s tím ? Je možnost sám se sebou něco dělat - nebo demolovat ... Je i možné, se podívat na historii rodiny - je ovšem naprosto nevhodné se podívat sám na sebe. Ty příležitosti jsou neustále - další čára 1953 - ožebračeni všichni - opět start, 1968 - další varianta, 1989 - totéž. Vývoj šancí - není nikdy ukončen ! Svědčí í tom celá historie. U podpálené popelnice, na vytroubené Vuvuzéle - Se ovšem to lepší nalézt nedá ! Model - Neúspěšní - úspěšně podemonstrovali a šli domů. Tam jsou opět - neúspěšnými . MODEL - Já se mám blbě - jsem nespokojen = NEZVRATNÝ důkaz o PODLOSTI DOBY ... :-)

2 0
možnosti
Foto

V dobách dávnou minulých se dávaly na blogy články chytré, ze kterých se dalo něco zajímavého dozvědět. Dnes už to dávno neplatí. V Hamburku o proti jiným událostem šlo o osoby, které jsou dobře zajištěny, žijí bohatý život a nenávidí společnost, která jim samotným umožňuje bohatý a zajištěný život. Kteří jsou připraveni někoho zabít nebo přizabít a myslet si u toho, že konají správně. Tomu se společnost musí bránit s naprostou tvrdostí, protože jinak nepřežije. To je podstatný a zásadní rozdíl o proti jiným demonstracím.

5 0
možnosti
Foto

nesouhlasím s Vámi, ale kvůli tomu vám nebudu ani nadávat, ani vyhrožovat a ani vám nezapálím automobil. V dobách dávno minulých jsem tady rovněž blogoval a rozdíl je jen v míře svobody projevu, která byla silně přiškrcena. Žasnu jak jste přesvědčen o charakteru hamburských demonstrantů. Vy jste je tam snad testoval;-D.

1 3
možnosti
VK

A co autore ještě srovnat vašeho psa s dinosaurem?8-o

6 0
možnosti
Foto

proč s vymřelým dinosaurem, když jsou tady tací, kteří si o srovnání rovnou říkají?

0 0
možnosti
JN

Myslím, že se mýlíte.

Násilnosti v Hamburku měly za cíl totéž co násilnosti v Praze v domě zasedání MMF v roce 2000 nebo rovněž v Praze při summitu Nato v roce 2003. A samozřejmě při konání mnoha jiných drahých mejdanů pro vemože.

Takové nepokoje zaměstnají novináře natolik, že veškerá světová média se ve svých informacích soustředí výhradně na výčet rozbitých výkladních skříní a převrácených popelnic a nikoho ani nezajímá, proč se ti strejdové a tetky vůbec sešli, takže nepadne ani slovo o tom, že jako obvykle, ani na téhle předražené párty se nic nevyřešilo.

2 0
možnosti
Foto

Násilné akce dělají lidé se sklonem k násilí. Někdy zdarma, někdy za žold. V každém případě jsou vděční za každou příležitost, kdy se mohou vybít.

0 3
možnosti
KB

K91a35r94e33l 94B11o61k

10. 7. 2017 9:15

Myslím, že to má autor trochu poletené. Míchá hrušky a jablka dohromady.

6 0
možnosti
Foto

jaké hrušky a jaká jablka? Házím do jednoho pytle výtržníky z Libye, Sýrie, Ukrajiny, Německa.....a pozastavuji se nad tím, že jednou jsou pro politiky příkladem ctností a podruhé zločinci.

0 1
možnosti
Foto

Myslím si, že autorovi nešlo o náklonnost k hamburským profesionálním výtržníkům. Šlo mu asi a dvojí metr, který média uplatňují v nahlížení. Stejná událost je hodnocena podle toho, proti komu je namířena. Média jsou v současné době politickým hráčem a nestranným popisovatelem, či komentátorem událostí. Nechápu jak je to možné, ale až na čestné výjimky v době nezájmu o tištěná média, pracují v žoldu "velkého bratra". A politici jsou pouze sluhy sluhů. Ale přesto se musí občané snažit navzdory všem tlakům bránit demokracii, která je pomalu, ale jistě zašlapávána.

5 3
možnosti
Foto

oprava A ne nestranným pozorovatelem...

0 0
možnosti
SB

Obávám se, že v jedené věci jste totálně mimo:

Píšete, že je to protest proti systému, jenž není schopen ochránit Evropu před náporem migrantů.

Domnívám se, že kdyby to bylo pouze na těchto lidech, tak se Evropa rozevře doširoka pro každého.

5 0
možnosti
Foto

Přesně. I když jsem dal karmu, tak tenhle bod mi tam taky neseděl.

5 0
možnosti