Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T83o15m69á22š 87P32í69c15l

10. 6. 2017 11:25

Je-li tomu tak, také jsem prozřel. 10 muslimů, s tím už se dá leccos dělat. Mohli by také dostat nějakou cenu jako ten útočník s kladivem, co byl ve Švédsku oceněn za své protirasistické články ;-D

2 0
možnosti

..... přesně tady bych vocenil zodpovědnou, náročnou, ideově čistou a mravenčí práci naší sekce pravdy na MV !,- problem bude možná v tem, že tu fake demonstraci nenamotala RT ale CNN ;-D!,- což by nikeho ani ve zlým snu nenapadlo, žejo ?!

4 0
možnosti

Co mne opravdu šokuje nejsou ti muslimové , ale ten smazaný blog zdejšími strážci "fake news" kvůli všeobecně rozšířenému videu, které nikoho nepohoršuje a pokud vím tak ho ani nikdo nezpochybnil ....No pravda, muslimů mohlo přijít trochu více, ale mám určité pochopení pro jejich pocity ... možná se za své radikální souvěrce stydí tak , že se kvůli tomu bojí ukázat na ulici. Byl by to ten lepší případ.

7 0
možnosti

T77o97m59á24š 22P58í87c15l

10. 6. 2017 11:27

Možná mají jen strach, že by se to v jejich mírumilovné muslimské komunitě nemuselo líbit ;-D

2 0
možnosti

Jak prosím vypadá po "muslimsku vyhlížející jedinec"?

1 13
možnosti
Foto

Vy to nevíte? Aha, nu jo, rád vysvětlím. Ženy byly zahalené do hábitu, jen obličej koukal a muži měli dlouhý vous a typickou čapku. CNN je představila jako deset muslimů, ale přesnější je moje podání. V dnešním světě plném klamu a podvodů:-). Třicetiletí se vydávají za sedmnáctileté, tak proč by se nějaký křesťan Arab nemohl vydávat za muslima?

11 0
možnosti
Foto

Až se naučíme rozlišovat mezi muslimy-teroristy a muslimy-oběťmi teroristů a nebudeme plivat po všech muslimech šmahem, bude podobných hloučků daleko víc a terorismus půjde podstatně rychleji k úbytím.

1 16
možnosti
Foto

nemyslíte, že to by měl být především zájem a i povinnost těch slušných muslimů, umravnit ty, co jim kazí pověst? To samé platí i pro Romy. Jenomže to bychom se načekali.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS