Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K84a80r30e38l 15C50a46c32h

19. 5. 2017 23:02

Jsem zvědav, co bude Sobotka dělat po podzimních volbách. Jestli již má připravenu nějakou trafiku. Ve velké politice musí skončit, protože s takovým předsedou by se ČSSD z propadu nevyhrabala.

2 0
možnosti
Foto

škoda by to nebyla. Tyhle staré strany z dob "rané polistopadové fáze" mají ve špičkách politiky propojené hříchy politického mládí s mafií. Očista je nemožná. Návrat přístupu ke státní kase znamená další její rozkrádání ve prospěch mafiánského zákulisí, partaje a předních politiků.

1 0
možnosti
Foto

zmínil jsem se v diskuzi, že jsem byl na golfu a připomínky a mé odpovědi kolem golfu nevidím. Není snad i golf na blog idnes zakázaným sportem?

0 0
možnosti
Foto

co takhle raději nějaké argumenty, ke svým tvrzením???

0 0
možnosti
Foto

pane Bicero, ve své slepé víře v Mesiáše, ztrácíte poslední zbytky soudnosti. Vaše tzv. argumenty jsou směšné a postrádají logiku.

Stáří by mělo být moudré, ne směšné.

8 1
možnosti
Foto

Potěšil jste mne. Urážkami dokazujete, že jste v koncích s argumenty. Volit Babišovo ANO a dostat pod 5 % ODS, ČSSD, TOP, KDU by bylo pro Česko nejlepší řešení. Koalici si dovedu představit s SPD a v opozici KSČM. Nepochybuji o tom, že tyhle staré strany jsou provázány s mafií. Babišovi se vyčítá pár rozhovorů s novinářem. Samotná MF Dnes je vysloveně protibabišovská, ČT jakbysmet, Seznam atd ... Čím to asi tak bude? Někdo je dobře honoruje za každý protibabišovský článek. Babiš se v této krizi zachoval podle hesla moudřejší ustoupí ale nikdo jeho čin tak neoznačí. Naopak to popisují jako porážku. Je to spiknutí mafie proti ministrovi, který brání rozkrádání státní kasy. Jsem přesvědčen, že pokud vyhraje volby a bude pokračovat v tomto "úsporném" trendu, měl by jezdit v Panduru a nosit neustále neprůstřelnou vestu.

2 2
možnosti
KH

Pane Bicero, fakta. Jestli někdo ohýbá Ústavu je to ten pán na Hradě.

Trestněprávní ochrana prezidenta republiky pak byla z právního řádu ČR odstraněna k 1. lednu 1998 zákonem 253/1997 Sb.,[10] a to přímo na návrh tehdejšího prezidenta V. Havla

5 0
možnosti
Foto

tvrdím snad něco jiného? Ústavu Zeman neohýbá. Volně podáno, je v ní napsáno. Premiér podá demisi prezidentovi a ten ji přijme. O nějakých termínech, či bez zbytečného odkladu ani plk. Jestli někdo něco porušuje, tak premiér a o tom píšu v blogu.

0 4
možnosti
Foto

Hulváta může obhajovat zase jenom hulvát. :-)

12 0
možnosti
AM

Tak jestli to bude taková lekce jako minule, ze které Sobotka vyšel vítězně a Zeman s rozbitou hubou, tak proč ne. Ještě jedna dvě takové lekcičky a Zeman bude nevolitelný,,,

----------------------------

Mimochodem nesliboval snad Miloš před celým národem, že v souvislosti s násilnou trestnou činností žádné amnestie? (a to je to jen na něm, nemusí se ohlížet na koaliční strany, parlament atd.)

Ale chápu - kájínek je celebrita, tak proto miloš konal, nějaký anonymní násilník by ho nezaujal.

12 1
možnosti
AM

P.S. A mimochodem ten princip "bez zbytečného odkladu" je jeden z nejdůležitějších ústavních principů, který pro ústavy našeho typu platí, i když není výslovně napsaný.

Bez něj by se naše ústava zhroutila do nefunkčnosti.

7 1
možnosti
PK

Pokud by preference ANO byly na úrovni či mírně pod socdem - tak by žádná krize nebyla. Partičky si rozdělily republiku a bohužel hrozilo, že po volbách to bude jinak.

5 3
možnosti
PK

Bati už se nedočkáte. Svět je jiný a utekl nám. Napadá mě Jančura, vybudoval firmu od píky. Ale i on se pere o dotace, "optimalizuje", soudí se, je protivný, ale něco vybudoval. To je fakt.

1 2
možnosti
PK

Omlouvám se, patřilo pod p.Bučka.

0 1
možnosti
MB

p. Bicera, rád čtu Vaše myšlenkové konstrukce a občas zareaguji. Vy jste pro mne posilou ! Stačí si určit ty dobré - zlé a pak o nich psát třeba i Zpěvy páteční ! Takové schopnosti, já nemám . Je pozoruhodné, že oligarcha si již asi nikdy historicky nesedne na MF - Já to beru za absolutně normální, jako eliminaci střetů. Sobotka, pravda padne do propasti - Má však zásluhu. Lid se rozproudil - zamýšlí se, viz náměstí. Normální výkon Občanských práv. Na Hradě sedí hrubý piklíř, tedy přiděluje své záplaty na pytle. Ne agent STB, denně bere 150.000 Kč - čistého z dluhopisů, Vy a já se mu na to skládáme ... Pořád píšu - Nepotřebujeme A.Babiše - Potřebujeme příklad Bati ...

6 1
možnosti
KH

Pan Babiš bere dokonce 250.000 Kč denně z dluhopisů. Dluhopisy své firmy nakupoval na dvakrát. Nejvíce jich nakoupil v roce 2013. Konkrétně za 1,25 miliardy korun. V roce 2014, kdy od konce ledna byl ministrem financí, si pořídil ještě další za 230 milionů. Prostě podvod nic jiného.

3 1
možnosti
VH

Jen pro přesnost. Povinnost vzdát se firem odsouhlasila s výjimkou ANO prakticky celá sněmovna. Jen ANO s Babišem v čele to nějak neumí pochopit.

9 1
možnosti
Foto

Svým postojem vůči jedinci, který neumožňuje rozkrádání státní kasy, dali najevo, kdo všechno se cítí poškozen.

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS