Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Rusko stále někde je a poletuje - pak 20 stop je i zajímavý počin. Já, jako vždy ovšem nechápu, jak to zvýší životní úroveň ruské matky a otce ... Kdy už konečně, (od války 72 let), vítězná velmoc olízne Evropu a svět tryskem svého zboží !? Proč zde nejsou levná - spolehlivá a ryze ruská auta + motocykly (chudáci Noční vlci)..., zboží potravinářské a oblíbeně nezbytné pro domácnost !? Takto bych si představoval postup a neideologický postup země - která k tomu má veškeré předpoklady ! p. Bicera, vážně, jaký máte doma podobně oblibený výrobek !? Já dříve měl, digi eleklrohodiny ,TV - dnes nemám nic. Tryskáč tedy létá - Co bude s nabídkou !? ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Spíš bych se pokaždé divil, proč tentokrát poletují amíci v blízkosti Ruska a jindy zase Rusové v blízkosti USA. Světu by bylo mnohem lépe, kdyby si všichni ve vyspělém světě rozuměli, protože nevyspělý si na nás brousí zuby a ten by měli společně řešit. Místo dávat peníze na zbrojení, bylo by lepší obyvatele zaostalých zemí naučit civilizovaně žít.

3 3
možnosti
VV

Dovedete si pane Bicero a vas zdroj predstavit, co se stane kdyz jedno letadlo ofoukne to druhe svymi vyfukovymi plyny?

1 0
možnosti
Foto

Jistě. Pak je trochu veselo. Ale to by jedno éro muselo lítat těsně za druhým jako Vettel za Bottasem v Rusku.

0 1
možnosti
PK

A pěkně prosím, když "tentokrát" tryskáš neprovokoval, tak asi také bylo "jindykrát", kdy provokoval. Kdy a kde to ten ruský zlovolník prováděl?

0 0
možnosti
Foto

Provokace je standardní vojenský úkon. Jak jinak by chlapci měli cvičit?

1 0
možnosti

Někde píšou SU-27, někde SU-30, bůh ví, jak to zase vůbec bylo, no aspoň jste nepoužil tu ruskou báchorku o supertajné chibiny :-)

0 0
možnosti
Foto

J76a97k90u88b 78R62o63t36h

12. 5. 2017 11:47

Pšt, té samozřejmě pan Bicera věří! ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik