Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J60a29n 26B43u35r11d60a

10. 5. 2017 10:55

"Národu by už od Listopadu sloužili slušní a poctiví politici, jakým je i politik A. Babiš."

;-D;-D;-D

Viděl jste s ním byť jediný rozhovor?

15 2
možnosti

...omluva, mělo to být +:-)

0 0
možnosti
VH

Vy jste nikdy neslyšel o podnikatelích, kteří svoji firmu vytunelovali? A nebylo jich málo. Pokud se jim to vyplatí (oproti řádnému vedení) neváhají. Ani Babiš neváhá.

3 1
možnosti
Foto

Kdyby byli slušní politici od Listopadu, stvořili by už v roce 1990 zákony, které by tuneláře od podobného chování odradili. Jenomže to by se bohatlo jen z práce a ne z nepotrestatelných zlodějen.

1 3
možnosti
Foto

Nikdo vám nebrání, abyste zvolil svého favorita. Pokud to uděláte, pak jste však dal hlas někomu, kdo sbírá na své oponenty kompromitující materiály a dělá z nich "patrony", které chce za pomoci svých deníků vystřelit ve správnou chvíli. Třeba - čistě hypoteticky - už složku i s Vaším jménem. Opravdu nevadí?

10 1
možnosti
Foto

Sbírá na své oponenty materiály z doby, co jsou v politice, kdy přísahali, že budou vlasti sloužit podle nejlepšího svědomí. Pokud chtěji najít něco na Babiše, vytahují na něj co dělal jako podnikatel a jsou to legální podnikatelské fígle. U politiků by to však byly zločiny. Zatím, jak ukazují příklady, nepotrestatelné. Protože všichni na sebe něco ví, a stačí naznačit "povím, povím" jako Rath ve sněmovně a místo vězení ordinuje. Všechno staré demokraticky vymést a věřím, že bude normální stát.

0 2
možnosti
VV

Babiš chce řídit stát jako firmu, takže pro sebe očekává zisk, že? Ve firmě rozhoduje jeden nebo maximálně několik vlastníků a ti přece rozhodují o svém majetku, bez podobných "zbytečností" jakou je třeba demokracie, není-liž pravda ?

Stát a firma mají v podstatě rozdílné cíle. Hlavním cílem firmy je zisk, hlavním cílem státu by měli býti spokojení občané.

18 1
možnosti
Foto

Tohle přátelé ANO nikdy nepoberou.

10 1
možnosti
Foto

zorganizujte také shromáždění a nebudete muset závidět.

14 2
možnosti
Foto

vy někde v mém textu vidíte závist?

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik