Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Bicera a Hermánek. A hnedle máme plný kontejnery bioodpadu. Kdo to má furt vozit?

0 0
možnosti
Foto

pro vaši skupinu je typické, že urážíte a cejchujete. To samé dělali oponentům i komunisté. Neargumentovali, nevysvětlovali, jen ukázali prstem a řekli: " kontrarevolucionář, trockista, oportunista". To píšu, abyste věděl, koho napodobujete. Co se vám na mém blogu nezdá? Jen to napište. Marie Terezie? To jsou fakta. Nebo máte snad pocit, že Sobotkovi, kterému nevadily podezřelé kšefty s Bakalou a přátelí se s Kalouskem, za kterým je řada lumpáren, se opravdu tak ekluje pan Babiš, že ho musí křivě pomlouvat a obviňovat ze zločinů, aniž by dal podnět policii? A co presumpce neviny?

0 0
možnosti
Foto

děkuji všem diskutérům za příspěvky. Jsem rád, že jsme si pokecali.:-)

1 1
možnosti

Vy jste neskutečně trapný.

4 1
možnosti
Foto

vy jste neskutečně nesrozumitelná!!! Zkuste vysvětlit čím.

1 3
možnosti
VH

Nevím, jak je to s pomluvami. Ale s hrůzou zjišťuji, že stále existují blbci, kteří Babišovi věří!!! (No, nabízí se také otázka, jaký je úplatek za řádku blafu.)

Mimochodem: Korupce ve výši tří procent je mravná? Dvanáct už ne? (Jen proto, že se nelíbí plátci, samozřejmě.) Kde je podle Vás hranice mravné korupce??? (Alespoň jsem nikdy neslyšel, že by pan Babiš ten požadovaný 3% úplatek hlásil jako pokus o trestný čin.)

5 1
možnosti
Foto

korupce je nemravná jakákoliv a korupčníci jsou všichni ti, kteří nemohou Babišovi přijít na jméno. Pokud byste byl podnikatel a potřeboval práci pro své lidi a věděl, že když úplatek nedáte vy, tak ho dá vaše konkurence a vy ty svoje lidi budete muset vyplatit a vyhlásit likvidaci firmy tak se budete těžko rozhodovat. V této zemi se k moci krátce po Listopadu dostala mafie a že k ní Babiš nepatřil svědčí právě to, že se musel dát na politiku, aby nemusel platit 12%.

1 2
možnosti
ZJ

To píšete zadarmo, nebo Vás Babiš platí?

6 1
možnosti
Foto

10 tisíc za blog, chcete poslat smlouvu k vyplnění, hledáme další autory;-D

2 2
možnosti
MB

Boj, za to lepší , se dá vést různě. Například dodávat vážnost svým slovům, i přísahou na zdraví svých dětí a vnoučat. Nějakou dobu to funguje, pak to praskne. Mega ostuda, tedy ani k Moravcovi nepůjdu do TV . Podělal jsem to,“ uvedl Andrej Babiš, (viz web). Naštěstí, je volné pondělí, mí voliči zapomínají rychle ! - Mám stále dost svých příznivců i na tomto blogu. Obhajují mne ...Děkuji Vám, pane Bicera ... Vytrvejte ... (Rodinné příslušníky pro jistotu vyšlu na preventivní lékařskou prohlídku - člověk, nikdy neví) ... :-)

3 1
možnosti
PK

Přiznám se, nejsem nadšený, že "cizinec" který neovládá češtinu je nejmocnější v našem státě. Těžko by to Čech dokázal na Slovensku. Ale, přiznejme si, co nabízí ti ostatní?

2 0
možnosti
JK

Úžasné, pane Bicero. Možná byste si měl ale spíš zopakovat gramatiku, konkrétně hledání základní skladebné dvojice ve větě. "Jako děti jsme o této císařovně slyšely pikantní zkazky..." Podmět je v této větě "my", proto "my jsme slyšeli" a nikoli "děti slyšely". "Jako děti" je v této větě přístavkem. Když si to napíšete: "My jsme, jako děti, o této císařovně slyšeli..."; bude vám to jasnější.

Takže doporučuji postupovat od jednoduššího ke složitějšímu. Napřed zvládnout gramatiku, a potom teprve trousit moudra o Babišovi a politické scéně.

0 0
možnosti
Foto

nechápu o jakých dětech píšete, sám v textu žádné nevidím. Když už chcete opravovat, měl jste mne upozornit, že M.T. nebyla císařovnou, ale jen královnou a když už, tak paní císařovou.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
PB

.... asociace jako řemen;-D! (teda né s tema hřebcama, ale s tema šlapkama, žejo)

0 0
možnosti
Foto

Ano pan Babiš s nimi zatočil a zatočí! Na vesnicích už zavřelo hodně malých obchůdků, ruší se pomalu prodejny, skomírají trhy. Ale pan Babiš to dělá dobře! Kdo se mu znelíbí, tak dnes není potřeba ho střílet. Za tím účelem se dnes kupují vlivná média a už to jede. Pan Babiš to dělá dobře! Když se ho někdo zeptá na něco nepříjemného, tak je potřeba poznamenat, že je to spiknutí Kalouska - do teď, nebo Sobotky s Chovancem - od teď. Pan Babiš to dělá dobře! A 30% národa mu to žere. Ti to jistě také dělají dobře.

6 0
možnosti
Foto

Přemýšlejte, proč asi ty krámky zavřely, když musí s pravdou ven. Jejich majitelé šidili stát na daních. EET není jen dílo Babiše. Jsou v koaliční smlouvě a proto se jimi mohou "pyšnit" všechny vládní strany. Zákony je třeba dodržovat, jinak ztrácí opodstatnění. Jakmile je jeden dodržuje a druhý ne, tak to mrví trh.

0 4
možnosti
PK

Já jen nechápu proč on se s redaktorem XYZ schází osobně. Je to sice "hnutí jednoho muže" ale na takovou práci má přece hejno poradců, zástupců.

1 0
možnosti
Foto

Jenomže....

Ne každý dokáže držet jazyk za zuby.

0 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik