Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M93i39l29a21n 85K71e14s73l

5. 5. 2017 18:08

Když chce premiér odvolat koaličního ministra musí premiér pro svůj čin hledat podporu koaliční strany.Koaliční smlouvu jsem nečetl.Nevím,zda v té koaliční smlouvě je také,co má dělat,když podporu nenajde.Smí nebo nesmí ministra odvolat.Je na čase,aby na všechny ty smlouvy,dohody,nařízení,zákony a pod.,byli u nás jmenováni odpovědní vykladači.Takhle prezidentův znalec ústavy říká pravý opak toho ,co říká ten premiérův.Babo raď,co teď.

0 0
možnosti
Foto

tohle si podepsali. Být to jinak, tak by premiér vyhazoval ministry z ostatních stran jak Zeman vypité láhve od Becherovky.

1 1
možnosti

pro vás typické bláboly, soudruhu inženýreRv

2 3
možnosti
Foto

i pro vás typické, neinženýreRv

2 4
možnosti
Foto

Ten nadpis je pořádný kus ironie.

1 1
možnosti
Foto

Obávám se, že situaci vidíte svými brýlemi mámení.

5 1
možnosti
Foto

všichni máme brýle mámení. Jedni konkávní, jiní konvexní:-)

0 2
možnosti

p. Bicera, již jsem Vám psal - My nepotřebujeme A.Babiše, ale T.Baťu ! Příklad umnosti s podporou středního stavu. Co Vás tak fascinuje ? Za prachy Agrofertu (neptejte se mne odkud) si koupím Uzeniny. Za uzeniny chemičku, za chemičku dluhopisy... . Ty mi pak nesou 8 mil. Kč měsíčně, tedy asi 248.000 Kč denně ! Skládá se pak celý národ i s Vámi. To nestačí, uloupím i 50 mil. Kč na Hnízdo . M.Zeman , perfektním snímkem s holí to pak řeší. Má ji v levé ruce a ukazuje směr - levý. Všechno je v hnízdě - jde tam, (případ nedořešen). ... Jakou roli by jste zde přisoudil tomu T.Baťovi !? ... :-)

4 1
možnosti
Foto

kdo vymyslel korunové dluhopisy, ten poškodil republiku a toho je třeba soudit. Nevěřím, že mu dluhopisy šetří 8 milionů denně. Sám Babiš je vydal za 1,5 mld. Dohromady však byly vydány ve stovkách mld. Dovedete si představit, o kolik jsme přišli u těch ostatních? A byly to často zahraniční firmy, kde je ta ztráta nenávratná, zatímco Babiš to co ušetřil, tady zase uplatní. I toho kdo přišel s dotacemi je třeba soudit za znetvoření trhu, za impuls k lumpárnám. Baťa je legenda, ale i u něj to nebylo O.K. Neplatil daně a státu vyhrožoval, že když ho bude nutit, tak firmu zavře a tisíce zaměstnanců propustí. Neptejte se mne na odkaz, tohle mám od své matky, která se ve Zlíně učila spravovat punčochy. Může to být stejná pomluva jako u Babiše.

3 6
možnosti

Ten Tandem Zeman--Babiš je ještě větší lahůdka

https://www.youtube.com/watch?v=WNvxlm9CQ_U

2 1
možnosti

Sobotka se jeví jako politická mrtvola. To jsem tedy zvědav na preference čssd příští měsíc.

2 3
možnosti

P13e19t35r 69S54k47á74l70a

5. 5. 2017 13:25

Kdyby jen premiéra. Kde mají prezidenta, který (kromě jiného) před televizními kamerami máchá holí jako důchodce, který se dožaduje místa k sezení v tramvaji?

9 2
možnosti

Na to přesně sedí: jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.

Možná i Spejbl s Hurvínkem by záviděli ten výkon!

3 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik