Diskuse

Jako by Babiše kropili živou vodou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Podívejte se na Kancelář Blaník jak se dělají nezávislé průzkumy a volební preference.:-)

0 0
možnosti
Foto

Kopíruji ze Stok Svobodného přístavu.

Sobotka v médiích brutálně kritizuje Babiše. Babiš útočí zpět. Mám trochu dojem, že je to divadlo, protože jsou to koneckonců koaliční partneři, kteří společně přinesli do ČR zákony o kotlích, inkluzi, EET, zákaz kouření v hospodách a podobně. I tak někdy, když někam na net vložím nějakou kritickou poznámku na adresu Babiše, lidé automaticky předpokládají, že jsem Sobotkovec a vice versa. Jejich mediální útočení na toho druhého každopádně vytváří dojem, že existuje jen Babiš nebo Sobotka a nikdo jiný. Kdo nemá rád Babiše, měl by podpořit Sobotku. Kdo nemá rád Sobotku, měl by to dát Babišovi.

A skutečně to funguje. V poslední době mě překvapilo několik lidí z mého okolí, když přišlo s tím, že chtějí volit hnutí ANO, protože „chtějí volit PROTI Sobotkovi“. Vše je tak jednoduší, když mám jen černou a bílou. Babiš x Sobotka. Zeman x Schwarzenberg. Rusko x Amerika. Trump x Hillary. Sluníčkáři x Islámobíjci. Ve skutečnosti však není nic jako Babiš versus Sobotka nebo Putin versus USA. Skutečný boj je svoboda versus nesvoboda. Jakékoliv jiné rivalství je jen optickým klamem.

3 0
možnosti
Foto

Babiš samozřejmě nemůže být svatý. To by žil v jeskyni pod Skalou a nemohl mít takovou spoustu firem a vydělat miliardy. Byl podnikatel a to znamená, že se musel prodrat houfem konkurence a přizpůsobit se jejím metodám a mít něco navíc. Sobotka mu vyčítá Agrofert. To by byl raději kdyby ten kolos patřil Němcovi a ten odváděl dividendy za kopce? Ztrácí se nám tam několik set stovek miliard ročně, tak by o pár miliard přibylo. Neřekl bych že jde o souboj B - S. Jde o to, zda se vrátit ke kauzám zameteným pod koberec, k mafií vysávané státní kase a zase sledovat nepotrestatelné Janoušky, Rittigy, Rathy, Bémy, jak se národu při zlodějnách drze vysmívají.

1 0
možnosti
JJ

Dnes skvěle napsáno,snad i trubci procitnou.[>-]

0 0
možnosti
ZJ

..... pane autore .... sice se tím blahem PĚKNĚ TETELÍTE .... ale ... není to poněkud předčasné ???? Znáte to ...kdo se směje naposled, .....8-o!!

0 0
možnosti
Foto

souhlasím, od státní kasy odstřižená mafie může pro Babiše připravit osud Rašína.

2 2
možnosti
DR

Ať žije náš vůdce, náš zachránce, slunce naše jasné!;-D

3 0
možnosti

V této "kauze" je nejtrapnější figurou na šachovnici premiér, bez ohledu na to, kde je pravda. Protože je absolutně neschopný (kromě stranické -oranžové- rétoriky), musel zvolit primitivní strategii, a "potápí" všechny kolem sebe, aby vynikl, jak je bezúhonný (na OKD asi zapomněl)...

10 2
možnosti
JS

Zásluhou amerických poradců byl zvolen Putin. Doufám, že zásluhou amerických poradců zmizí ze scény ČSSD reprezentovaná Sobotkou, Špidlou, Diensbierem ml. atd.

5 0
možnosti
Foto

Nemaje politologického vzdělání, podivuji se, jak nám v reálném čase imponují amorální a neetické činy politiků (s odstupem času je pak obviníme kam to tady přivedli) a ještě divnější mi přijde, že se je mnohdy snažíme bránit proti těm, kteří je tvrdě kritizují. Možná je to tím, čímž fušuji pro změnu do psychologie, že jsou nám sympatičtí tím, že jsou v tom stejní jako my. :-)

5 0
možnosti
Foto

Ano, přesně. Anděly, kteří se tváří býti anděly, ale anděly nejsou (nebudu, Havlíčku jmenovat) lidi spíš stresují.

1 0
možnosti
JK

J24i93ř91í 82K98ý29r63a

27. 4. 2017 15:01

Skvělý článek!!!! Bravo!!!R^:-)

1 3
možnosti