Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asad rozhodně není vítězem a je bláhové v jeho krocích hledat důvody podle měřítek civilizovaného světa. Jeho jediným důvodem a proto vlastně celý ten masakr už tolik let probíhá, je upevnění si moci a ve spolupráci s Ruskem a Iránem ovládnout region.

1 3
možnosti
Foto

jakoby všichni ostatní, včetně USA, Německa, Francie, Británie, Turecka chtěli něco jiného;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Ve všech zpravodajských relacích bylo užito slovo ÚDAJNĚ, s odvoláním na SOHR, MAJÍCÍ SÍDLO V LONDÝNĚ8-o Nikdo se ani nepozastaví nad jednotkami tzv. Bílých přileb, vybavených perfektně vč. kamer na přilbách, a jsoucí náhodou(?)okamžitě na místech, kde se ,,něco děje". Boj. Propagandou proti propagandě, obojí stejně nevybíravými špinavými prostředku, atˇ už vítr věje odkukoli. Ovšem jen málokdo si to uvědomuje, či si mnozí naopak přejí, aby tomu tak byloRv

6 2
možnosti
Foto

Zbrane dodávané do Sýrie pochádzalidrvivou väčšinou z krajín bývalého východného bloku. Tých pár M-16 pochádzalo z irackých skladov. TOwy boli takisto obvykle z druhej ruky.

To musel byť pre americké zbrojovky ohromný kšeft. Skoro ako generána oprava jednej F-15.;-D

1 1
možnosti
Foto

To, co povstalci ukořistili v kasárnách jim mohlo stačit na měsíc války. Vzpomeňte, pokud jste byl, na vojnu. V sumce 4 zásobníky, v každém 30 nábojů do samopalu. Když se vyrazilo ve vojenském prostoru do útoku byly vystříleny během pár minut a tihle povstalci ti stříleli nazdařbůh s důvěrou v Alláha, že jejich střely usměrní.

3 2
možnosti
Foto

Jinak USA nemá s Kuvajtem nic společného pouze a jenom to, že zde zasahovalo v rámci rezoluce Rady bezpečnosti OSN, kde má právo veta Rusko a Čína. Tyto země se zásahem v Kuvajtu souhlasily. Operace v Kuvajtu se zúčastnilo 36 států.. Jinak pane Bicero, slušně řečeno pindáte.RvRvRv

6 3
možnosti
Foto

Někdo skutečně pindá. Kongres USA posvětil zásah US jednotek v Kuvajtu právě po oné výpovědi!A ,,leckdo" směšuje I. a II. WoGRv

6 2
možnosti
RC

Podle izr.medií dnes ráno B.Assad reagoval na masakr v Idlibu v rozhovoru, kde kromě jiného řekl:

"Není jiná možnost, pokud nevyhrajeme, Sýrie bude vymazána ".

Defakto útok potvrdil.

5 2
možnosti
Foto

Stejně tak mohl E. Beneš prohlásit: Není jiná možnost, pokud Hitler nebude poražen, bude Československo vymazáno. Měl by pravdu, stejně jako má pravdu Asad a vůbec bych z toho nevyvozoval žádné závěry, že se tímto prohlášením přiznává k použití chemických zbraní. Krom toho uvědomte si, že citujete překlad a hádejte kdo asi překládal???;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

Izrael zveřejnil zprávu, že otravná látka byla shozena z letadla vojenské letky Asada. Bylo to varování pro povstalce. Z toho vyplývá, ža Asad stále vlastní otravné látky, a že je nezlikvidoval, jak slíbil.

6 4
možnosti
DK

Otazkou je, jak to Izrael muze vedet...

3 1
možnosti
Foto

Spojené státy, nikdy nevyzbrojovaly v Sýrii opozici. Kdyby to tak bylo, tak jako první se ozve Rusko a zejména Izrael.

2 3
možnosti
Foto

Pane Salajko můžete si umínusovat k smrti a tím pravdu nezměníte. Prostě a jednoduše, kdo vedl válku v Sýrii bylo Rusko, kdo vyzbrojoval Hizbaláh a opět to bylo Rusko. Nebo máte dojem, že Izrael lže a jeho letecké snímky a předávání zbraní je podvrh. Vyzbrojování Sýrie zakázal Obama a Kongres USA a to platí stále. Takže můžete dát další mínus.

1 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás, pane Bicero. Jsme na tom, jako A.G.Bell a ten druhý s vynálezem telefonu.

Já to pojednal trochu jinak, ale v zásadě stejně. Použití chemických zbraní syrským režimem nedává absolutně žádný smysl.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS