Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

USA nedodová syrským posvatalcům ani koloběžku. Rusko zbraněmi živí válku v Sýrii a podle Izraele je dodává i teroristické organizaci Hizbaláh, což je přímé ohorožení státu Izrael.RvRvRv

6 1
možnosti
OZ

Rusko financuje a vyzbrojuje dokonce i Tálibán v Afghánistánu. Podobně jako v Sýrii tak činí pod záminkou ochrany před Islámským státem. Ve skutečnosti však usiluje o rozdělení Afghánistánu. Proběhlo už i jednání mezi Pákistánem, Čínou a Ruskem. Pákistán by si totiž taky rád uskousnul. Afghánskou vládu na toto jednání Rusové kupodivu nějak zapomněli pozvat Francouzi zjistili, že Tálibán disponuje nejen zcela novými ruskými zbraněmi, ale že Rusko zřídilo v Tadžikistánu dokonce "servis", kde jim zbraně opravují a servisují přímo ruští specialisté. Tálibán je halt asi ta správná umírněná opozice!

3 0
možnosti
JF

J40a36r87d16a 58F37i49š28e61r

21. 3. 2017 11:46

Před čím a před kým chrání Rusko své krajany na Donbase, když první ozbrojené jednotky v této oblasti byly v březnu 2014 specíální sily GRU, které obsazovaly hranice, důležité budovy a organizovaly ozbrojený odpor??8-o

5 0
možnosti
Foto

to se ptejte Rusů, sám jen opakuji, co oni tvrdí. Je to samozřejmě jen zástěrka, stejně jako u USA nejde o samotného "diktátora". Takových je plná Afrika a Arábie a to by se amíci uzbrojili, kdyby je všude chtěli odstranit:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik