Diskuse

Syřané by si měli vzít příklad z Němců

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pane Bicero, diskuzi jste podle mého názoru rušit neměl. Sám jste popsal ty slušné demokraty, co tady šíří zlobu, nenávist a sprostotu, pod dohledem admínů. Bude mi chybět diskuze těch slušných. Píšu to tady, protože jste další ukončil.

1 0
možnosti
Foto

Boze muj a vy ne8-o Znovuvystavěná a obydlená je i Hirošima s Nagasaki a tam bylo vedle stoprocentně zbořeného města i radioaktivní záření. Vy byste snad chtěla Sýrii jako takovou vysídlit a udělat z ní liduprázdné území? Boze muj, Boze muj, do cehosto dusi dal.;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
LJ

V případě rozbombardovaného Německa k domácímu obyvatelstvu přibyli ještě vysídlenci z Československa a dalších zemí. Taky nechápu, jak to zvládli.

3 0
možnosti
Foto

Hodně pomáhalo USA.

1 0
možnosti
PB

.... sotva připlujou do Evropy, válka pomale končí a nyčko znovu balit kufry a dom !,- nejvíc to ale musijou prožívat uprchlíci z Afriky a Blízkovýchodní Asie, kde žádná válka není,- ......... to mosi byt neskutečnej nervák, žejoVEU!

3 0
možnosti
JR

J28a55r43a 28R59a78n88k

14. 3. 2017 0:09

Kdepak Peto, priplouvali a topili se po stovkach jiz v roce 2012, hosi, kam s podela pamet?

0 1
možnosti
Foto

ni počkají v Evropě, až jim doma někdo ta města obnoví

5 0
možnosti

Čekat nemusí. Přizpůsobí Evropu svým zvykům.

1 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, pane Bicero. I já mám nějaký nápad o Evropském Kocourkově, ale právě jsem začal bojovat s EPO. neboli Elektronickým podáním daní a tak nevím, kdy na to dojde.

4 2
možnosti
MM

Tak si pospěšte, už se nemůžu vašeho dalšího nápadu dočkat. ;-D

Jen nevím jestli budu mít na něj čas. :-/

2 0
možnosti
Foto

USA bombardovalo města, až od února 1945 a to na nátlak Britů. Do té doby bombardovalo nádraží, továrny. Britové prováděli nálety na města.

6 0
možnosti
Foto

Prostě spojenci, že?

1 4
možnosti