Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To vám to vaše předsevzetí dlouho nevydrželo, máte to tak se vším?

1 0
možnosti
Foto

stálost v názorech je výrazem omezenosti. To jsem někde přečetl. Faktem je, že se teď asi 14 dní peru s nějakou virózou. Nejsem ve svém formátu a spousta věcí mne vytáčí mnohem víc než obvykle a tak to připisuji infekci.

1 1
možnosti

Budoval jsem jako Žižkovák za mlada socialismus ve Varnsdorfu. Občas tam zavítám a zajedu na nákup do nejbližšího německého městečka na nákup. Žijí tam většinou staří lidé, mladí odešli na Západ. Východoněmecké pohraničí je v této části mrtvé i taková Žitava nedělá dobrý dojem. Několik takových starších se vyjádřilo na otázku migrace a vlády "scheisse". Možná mladí a ti co bydlí v metropoli či na Západě to vidí jinak.

3 0
možnosti
Foto

Je to zajímavé.

Naše známá, která žije v Mnichově, tak je z imigrantů nešťastná a říká, že nezná ve svém okolí nikoho, kdo by volil Merkelovou, ale můj známý, který žije ve Švédsku mi zase říkal, že imigranty potřebují, protože je Švédů málo a že problémy jsou pouze v některých městech, kde je větší koncentrace migrantů.

Tak, co si z toho vybrat?

1 3
možnosti

Vy nevíte Petříku? A co na to vaše nezávislá media? Ta neukáží cestu z temnoty nevědomí?

3 0
možnosti
Foto

Skoro padesát let mám v Německu kamaráda se kterým jsem se seznámil v roce 1968 a když spolu mluvíme tak toho nechávají migranti naprosto klidným.

1 1
možnosti
Foto

se známými v Německu mám podobnou zkušenost.

0 0
možnosti
Foto

I když žádnou připomínku k vašemu článku nemám, díky tomu, že jste opět otevřel diskusi, vám pane Bicero mohu za vaši odvahu popřát příjemně strávený den. A samozřejmě také dny další.

1 0
možnosti
Foto

dík, k otevření diskuze přispěl i kolega Hermánek. Nemá smysl se jak hlemýžď na zimu zalepit v ulitě.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS