Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Rozhodně bych z myslivců nedělal nějaké zachránce a chudáky.

Prasata jsou prostě přemnožené a myslivci jsou součást problému. Já to vidím u nás na vsi. Všechno co někde zbude, tak si myslivci které znám, hned vezmou "pro prasata" Na kraji lesa na dohled od každého posedu navezené metráky a metráky jablek, řepy a podobného žrádla. Myslivci pak zastřelí jedno prase a 20 dalších jich vykrmí. Myslím, že jinde to nebude jiné.

1 0
možnosti
ZH

Dávám Vám plně za pravdu. A potvrdím to tím, že v Německu je ten problém úplně stejnej. V Bavorsku to mají ještě horší, tam jde polovina střelených prasat rovnou do kafilerie. :-(

1 0
možnosti
VV

Protoze tam je musi prohlednout Amtsarzt, a ta zarici se zlikviduji jako Sondermüll.

Na druhe strane Sumavy se o takove malickosti nikdo nestara a pak v temeline odmitnou pustit do elektrarna technika, co mel kance k obedu.

0 0
možnosti
VV

A kdoze jsou to ti myslivci? O les a zver ses taral vzdy hajnej.

Pak byla jeste ne tak davno jista vrstva privilegovanych, kteri se stejne privilegovanymi soudruhy ze zahranici strileli na vysokou, i jinou, kterou Jim ti hajni museli nahanet.

1 0
možnosti
Foto

Hajnej se stará o les.

1 0
možnosti
BD

Tak nějak nevěřím, že myslivci střílí, prodávají a konzumují zvěřinu pro obecné dobro. A to ani nepočítám prázné polorozbořené krmelce vs. nepoměrně stabilní posedy. Věřím, že autor, už podle slohu, bude jeden z těch, kteří třeba nemají úplně vymleto, ale i proto musí vědět, že kvalita členů mysliveckého sboru je diplomaticky řečeno "různá".

6 2
možnosti
Foto

různá je kvalita všech kolektivů. Třeba u lidí z vesnice si velmi cením jejich šikovnosti, pracovitosti, což už u lidí z paneláků není.

4 0
možnosti
PV

P90a97v74e43l 61V94é22b96r

26. 2. 2017 14:50

Je trochu s podivem, že odstřel přemnožené černé zvěře dělá myslivcům problém, ale odstřel psů (i na vodítku, hned vedle baráku) ne.

4 0
možnosti
Foto

Právě proto, že jsou vedle baráku.

2 0
možnosti

Až na to, že za to přemnožení divočáků mohou hlavně myslivci, řekl bych...tak to dopadá, když chce člověk regulovat přírodu.

3 0
možnosti
VR

...přesně, jednou střílejí takzvanou škodnou, pak zjistí, že se jim kvůli tomu přemnoží vysoká nebo černá zvěř - lesůpániRv

1 0
možnosti
Foto

Při tak vysokém počtu odstřelených divočáků časem u nás nastane akutní nedostatek šípků, které budou muset být dováženy z ciziny a než se tak stane, nejčastější kuchyňskou úpravou vedle guláše se stane "divokovepřo-knedlo-zelo".

1 0
možnosti
PV

P73a77v48e94l 24V46é59b16r

26. 2. 2017 14:52

Kdepak, žádné "zelíčko", ale "šípková"!!!

(Mimochodem: Nikdy jsem se k šípkové omáčce nedostal, natož, abych ji ochutnal... ;-) )

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik