Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... tak možou nás naučit jak pást kozy na obecním,- no a potem už mě napadá enem ten zpěv, tanec a manuál v evropskejch jazycích jak uniknout krokodýlovi, hrochovi a lví smečce!,- ... to považuju za priorituVEU !!!

1 0
možnosti
Foto

Evropané a po nich i Američané hodně lidské civilizaci přinesli, ale také zničili. V Africe i ostatních rozvojových zemích však umí rozpoznat nebezpečí, vyvěrající z chamtivosti nejprve jmenovaných. Ti už ani neumějí rozpoznat, že událost 911 byla začátkem cesty za ropou. Ze 4000 zabitých se jich polovina vypařila za několik vteřin a pozůstalí ani nevědí, kam položit upomínku na jejich památku. Celkové hodnocení události najdete v 66 podrobných článcích na mém blogu na idnes, kde jsem využil údaje FASU USA armády, i práce věhlasných profesorů z jejich univerzit (Cahill, Jones, Ward, Wood a jiných.).

1 3
možnosti
HM

Proboha, co je to za nesmyslný blábol?

1 1
možnosti
KC

Prostě pořád mi nedochází, kde se v západních Evropanech bere tolik hlouposti a naivity. Jsou něco jako vyhynulý novozélandský pták kiwi, dodo, který, neznaje nebezpečí, doplatil na svoji důvěřivost a ztrátu obezřetnosti, kterou neměl příležitost získat v každodenním boji o život.

9 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od blbouna nejapného, který byl tupý odjakživa, byli Evropané nebezpečí navyklí a uměli mu i čelit. Otázkou je, co se stalo s evropskými státníky posledních několik let. Chorobné zblbnutí se dá vyloučit. Pak už jen zbývá záměr. Buď je někdo má něčím v hrsti, nebo si je někdo koupil.

9 0
možnosti
TV

Za me velka karma! Navic z Afriky momentalne sosame same lekare a inzenyry a sobecky neposilame nic zpet..

11 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik