Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelze víc ušpinit, co je plné hnoje.

3 1
možnosti
Foto

a co ti staří politici, Kalousek, Sobotka, Rath, Parkanová, Dolejš......ti jsou plní čeho?

3 2
možnosti

..... áááách, průzkumy !,- k základní orientaci na první tři fleky dostačující, ale ináč naprosto k ničemu,- spíš mě zajímají ty kýble špíny kerý na sebe vytáhnou,- to, co se děje nyčko, je slabej vodvar teho co přinde v kampani !

1 1
možnosti
Foto

tak, tak. Sobotka bude z nože na krku od spolunetáhel pěkně nervózní. Nepomůže mu ani to, že si proti Babišovi odhlasovali limit na volební náklady. Stejně nesmyslné opatření, jako odříznout Babiše od Agrofertu. Ten je stejně dál v podstatě jeho a oficiální náklady na volby je komedie podobná.

4 0
možnosti

Že by SPD opravdu dostala 25%, tomu nejspíš nevěří ani sám Okamura. ;-)

4 3
možnosti

Bude to blíž pravdě než výsledek SPD ve zmíněném průzkumu.

0 0
možnosti

Vládní koalice ANO + SPD by se mi moc líbila.

Babiš a Okamura jsou zkušení byznysmani, jsou pragmatici, jsou účelově jak pravicoví, tak levicoví a nedělali by na sebe podrazy.

Předpokládám, že by si Babiš s Okamurou rozumněli mnohem víc jako Babiš se Sobotkou. Škoda jen, že Babiš má v ANO takové europatolízaly jako je Telička, Jourová, Zlatuška... kvůli nim je bohužel ANO nevolitelné.

9 3
možnosti
Foto

souhlasím s vámi, pokud jde o ty dva nepříjemné jedince. Myslím, že si to uvědomil i Babiš a proto je šoupnul na trafiku aby mu tady neškodili. Z Jourové se mi ježí i ty poslední chlupy, které mi ještě z porostu zbyly.

6 0
možnosti

Lidi dnes kašlou na ideologie a zajímá je jediná věc: aby politici ostudně nekradli. Lidi už mají Palerma tady dost.

3 1
možnosti
Foto

víte, jak dopadly volební průzkumy pro Clintnovou???

2 0
možnosti
Foto

Hlasování čtenářů Novinek bych nepřirovnával k průzkumu prováděného agenturou.

2 1
možnosti

Lidi budou preferovat Babiše s jeho ANO, dokud se úplně neznemožní, neodejde ze scény, nebo nepřijde někdo zajímavější.Pravice (ods, tokpa, lidovci) nabízí pořád totéž - naše strana a bohatí se musíme mít dobře; komunisti taky pořád totéž. Jejich voliči jsou pořád stejná množina asi 15%, to jsou ti, co si myslí: Všichni stojí za pendrek, tak budu volit zas komouše. Ostatní pidistraničky nemají velké téma pro větší množství lidí.

0 3
možnosti
Foto

Komunistům už od jejich prvopočátku, kromě doby, kdy byla KSČ vedoucí silou státu a volit ji museli téměř všichni, voliči dávali hlas ne ku svému prospěchu, ale ke škodě těch druhých. Šikovnějších, schopnějších a hlavně lépe situovaných.

1 1
možnosti

:-)......Je to tak a mně se to moc líbí ! Jsem také na FB, Šafr a další proti němu jednou, že je to až neskutečné.Slabší povaha,(to je můj případ), by už si hodila mašli ! Já ho sleduji už dlouho, ještě před tím než vstoupil do politiky, splnil moje očekávání. Předpažil si s bratrstvem kočičí pracky, kteří tady od sameťáku ve vzájemné shodě rozebírali republiku.

A že v tom zdárně chtěli pokračovat, je vidět na "rychlé a zběsilé a hlavně tajné" "reorganizaci" policie. Don Pablo to perfektně vysvětlil, jen Babiš není s vysvětlením spokojen. R^R^R^

1 1
možnosti

P14e57t23r 41S43k47á10l25a

9. 2. 2017 11:39

Čtenáři Novinek jsou nepochybně moudří lidé. Je to zřejmé z jejich diskusních příspěvků, plných hlubokých myšlenek. :-)

3 0
možnosti
Foto

Coby návštěvník Novinek a diskuzí pod články se mrkněte do zrcadla a řekněte: "Patřím mezi moudré?" Pokud odpovíte kladně, můžete si udělat první čárku.;-)

2 1
možnosti
Foto

Pan Okamura anebo jiné takovéto extrémistické strany pro nás nepřicházejí v úvahu, sdělil Andrej Babiš v rozhovoru pro idnes. To bylo loni o krajských volbách.

http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-babisem-vysledky-voleb-d5e-/domaci.aspx?c=A161008_181220_domaci_zt

0 0
možnosti
Foto

kde ty loňské sněhy jsou:-) Pan Okamura od té doby zkrotnul a pan Babiš poznal, co jsou koaliční strany zač. Sobotka prohlásil, že s ANO už nikdy a KDU bude rádo, když proleze 5%, případně 10%. Komunisté, ODS a TOP pro ANO nepřicházejí do úvahy a tak by bylo pro ANO jen dobře, kdyby se Okamurovi dařilo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik