Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J65i86ř48í 86K18ý29r44a

3. 2. 2017 11:19

R^Skvěle napsaný článek, gratuluji autorovi!!!!

0 0
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno ! V dojemné shodě koalice s opozicí jedou na vlně antibabišismu. Sobotkovi teče do bot, Kalousek se v TV chválí, že je to jeho zásluhou tak dobrý hospodářský výsledek státu.

Doporučuji...asi pře 3 dny v událostech komentářích rozhovor Babiše s Dolanským. Namázl si ho na chleba, Dolanský hleděl jak puk ! R^R^R^

2 2
možnosti
Foto

Začala předvolební kampaň a všichni dělají nejen co mohou, ale i co jim radí poradci a volební štáby. Sobotkovi radí probudit se z té jeho letargie, útočit na rivaly a dělat dojem rváče. Pokud jde o ANO, ti mají dost peněz i na super poradce. Kladu si otázku, zda momentální očerňování Babiše médii, na které skáče ODS i Sobotka, není záměrná předvolební strategie. Babiš se prostřednictvím auditorů bez problémů očistí a bude zářit jak Fénix, znovuzrozený z popela. Současně však to samé bude požadovat i od ostatních. A ti se mohou začít kroutit a v očích voličů se sami stanou podezřelými.

2 1
možnosti
Foto

A když tak hovoříme o té etice, tak malý dotaz více než 50 let starý.

Myslíte si že prezident Kennedy jednal etický, když nejprve podepsal exekutivní výnos o zákazu obchodu s Kubou a hned na to poslal svého sekretáře aby skoupil všechny kubánské doutníky které najde?

2 0
možnosti
MB

Vidím to takto. Buď budu podnikatelem - OSVČ, hospodařím až po hranu možného i nemravného - nicméně pořád nejsem v konfliktu ze zákonem. Pravděpodobný model aktivní většiny ... Pokud ovšem vstoupím do politiky, má situace se mění ! Ztrácím právo na své soukromí, prakticky nemám volno - politikem jsem dopoledni i odpoledne, nutno zvažovat své výroky, čím budu vlivnějším zřejmě se stanu i obětí paparazzi, novinářů, ap. Jsem v pozici, že sloužím - nemohu nikoho urazit, jsem povinován jít do trenek ... Sloučit obé, je věcí nemožnou , budu nucen vydávat mega PROSTŘEDKY na vylepšování své pověsti - Vlivové ovlivňování soudních rozhodnutí svého NEagentství - brzdit odchylovat šetření Hnízd - A co čert nechtěl, další prachy musím vevalit do auditů - Samozřejmě dopadnou dobře . To vše, je zřejmé a očekávané - Stačí si vybrat ! :-)

0 0
možnosti
Foto

Těch, co se zlobí na zrcadlo, že má křivá ústa, je dvanáct do tuctu. ;-D

2 2
možnosti
Foto

co na fotce držíte v dlaních8-o

2 0
možnosti
PD

P66e42t94r 12D43o87b35r31ý

1. 2. 2017 21:27

Dva STBáci u soudu dosvědčili, že je Nebureš, ministerstvo financí pod jeho vcedením prokáže, že nekrátil, a až se stane premiérem, tak teprve nastane ten pravý socialistický ráj, kdy vrátí do služby všechny ty poctivé předlistopadové STBáky a spravedlivě vybre daně, které si hned spravedlivě přidělí jako dotace pro svoje firmy. Dneska s Vámu tedy souhlasit naprosto nemohu.8-o8-o8-o

2 4
možnosti
VV

Babis je mi svym zpusobem sympaticky. Ale co pred padesati lety trojka Babic Bobrov Suvalov?

1 0
možnosti
Foto

Čajíček. Jo Ragulin...;-)

1 0
možnosti
Foto

Slepota, hluchota, zahledění. Rv

4 2
možnosti
JP

Autor již dokonale ovládl newspeak. A ten zase dokonale ovládl jeho.

1 1
možnosti
Foto

Newspeak, oldspeak. A Badmen a Goodman. Jen těch sensibile man/woman spíše pomálu;-)

1 0
možnosti
VK

Tak jako to má Beata Krusic s Rathem, tak to má pan Bicera s Babišem.;-D

5 2
možnosti
Foto

Rath byla pijavice, která jenom sála a škodila. Babiš je společensky užitečný. Tím víc, čím víc ho budou politici nenávidět.

5 7
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik