Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tak moc tomu nerozumím, tomu Vašemu

Domovinu vždy jako první opustí lidé, kteří odchodem o nic nepřijdou. Nevzdělanci a lenoši neschopní se v rodné zemi o živobytí postarat a slyšící na zprávy o štědrých sociálních dávkách. Do vzdálené ciziny vyrazí i desperáti, které by v domovině po dopadení čekalo vězení či trest nejvyšší.

Znamená to tedy, že v roce 1939 a 1968 z Protektorátu, resp. ČSSR odcházeli právě takoví lidé? Pokud ano, tak se obávám, že doma máte v šuplíku ještě někde zapadené stranické knížky NSDAP a KSČ.

Já si myslím, že v tomto případě naopak ti lenošní a nevzdělanci, zůstávali doma, ochotni se smířit s čímkoliv, jen aby měli svoje pivo a chléb.

Ale s desperátama máte trochu pravdu - ti co bojovali na Západě po návratu čekal trest nejvyšší.

Tím úplně nechci obě situace srovnávat, protože to ani nejde, v každém případě je třeba si uvědomit, že lidé ze Sýrie utíkají před válkou a jde jim o holý život. To, že se do Evropy dostalo nějakých 900 000 takovýchto osob není úplně divné, protože v okolních státech kolem Sýrie jich skončilo přes 5 milionů. A Vy si myslíte, že ty lenošní a nevzdělaní se táhnou až do Evropy?

A ano, máte pravdu, je tam celá řada takových, jak píšete, ale to je v každém národu, a kdyby se stalo to samé nám, tak kam by naši lidi utíkali? Tam, kde mohou očkávat zabezpečení. Tak to bylo za každé války a za každé bude.

0 0
možnosti
Foto

Nikde jsme nezjistil, kolik skutečných Syřanů uteklo do Evropy. Každopádně se snáze opouští vlast těm, kteří v ní nemají nemovitosti, či firmy. Mrkněte na ty zástupy šlapajících na sever. Být to majetní Syřané, sednou v Řecku na letadlo a v Berlíně se vykážou syrským pasem a požádají o azyl, který promptně dostanou. Viděl jste snímky "ztroskotanců" u libyjských břehů? Kolik z nich bude doktorů, inženýrů či vědců? Kolik z nich utíká z důvodů války, ohrožující je na životě? Proč ze Sýrie uteklo jen 6 milionů občanů a ne všichni? Proč se ti utečenci vydali na východ do Turecka a ne na západ Sýrie, kde válka nebyla?

1 0
možnosti
MS

Slovenský policejní prezident,vlastně jakýkoli policejní prezident, by měl být natolik profesionální,aby dokázal veřejnosti obhájit proč si myslí,že migrace je řízená a uvést relevantní zdroj jako důkaz svého tvrzení.To se tak normálně v policii dělá,že se používají důkazy.

0 0
možnosti
Foto

Sám bych dal ruku do ohně, že třeba Dalík určitě nežádal o úplatek pro sebe ale pro Topolánka a ODS, ale pro chybějící důkazy ho tak odsoudit nemohli a podobně to bude i s tím spiknutím. Neslyšel jsem ještě o nikom, který by šetřil, kde se vzali z čista jasna převaděči, kdo lanaří v subsaharské Africe utečence, proč světová média jsou všechna proimigrantská, proč změna v chování A. Merkelové nastala krátce po odhalení amerických odposlechů........

4 0
možnosti
IM

I47v18a88n 96M83i62n77á70ř

26. 1. 2017 12:59

Zvát do evropské země hordy pologramotných muslimských Arabů je neodčinitelná nezodpovědnost. Kulturní a náboženské rozdíly mezi těmito komunitami jsou tak obrovské, že jakási očekávaná integrita je .. pouhou a hloupou naivitou ! Navíc si Evropa doslova předplácí - nebezpečí budoucího terorizmu .. který zde historicky nikdy neexistoval !!

14 0
možnosti
Foto

J53a49k42u77b 67R80o59t28h

26. 1. 2017 13:21

Tak terorismus v Evrope nikdy historicky neexistoval. To je kravina, vidte?

0 2
možnosti
Foto

sám jsem to také dělal jen na první pokus, Do vyhledávače jsem dal hospodářský klub a vyběhlo tam plno adres, ale žádná nebyla ta pravá. Tak kouknu na tuhle, dík.

1 0
možnosti
Foto

J21a46k13u36b 10R59o39t91h

26. 1. 2017 12:50

To je zajímavé, já jsem ten klub našel na první pokus. A tak je to u vás se vším.

0 0
možnosti
Foto

Než zbytečné komentáře, měl jste mi poslat adresu jako p. Z.M. Jenomže to by se vám neulevilo.;-D

1 0
možnosti
MD

Dobry clanek. A na zaver uvedene srovnani obzvlast.

8 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik