Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se kouknete na Sputnik, máte pocit, že už jsme uprostřed.

0 0
možnosti
JJ

J32i63ř45í 38J78o82n19á85š

11. 1. 2017 16:08

Tak jak jsem po přečtení čekal,v diskuzi jste mnoho kladných reakcí neobdržel.Ale já Vám fandím,ode mne karma!R^

5 2
možnosti
Foto

Jediný, kdo tu v posledních letech prohlásil, že uvedl své atomové zbraně do bojové pohotovosti, byl prezident Ruska Putin, právem přezdívaný Putler, poté co násilně zabral Krym. Vše ostatní je už jen důsledek tohoto činu.

3 1
možnosti
Foto

pokud si pamatuji, řekl to jinak

1 1
možnosti
Foto

Když vezmu jenom kolik Rusko na svém území, jenom od roku1990 rozpoutalo válek, kolik to stálo lidských životů, tak docházím k závěru, že je to mírumilovná země, která sice kvůli alholismu, toxikomanii, mizernému lékařství vymírá. Jenom by nemělo hrozit Pobalstským státům, že vojensky zakročí, pokud se nebudou chovat k ruským občanům, jak si Rusko přeje a taky by nemělo říkat, že skutečnost, že SSSR opustilo východní země, byla nehorší událost dvacátého století. Jinak VIVAT mírumliovné Rusko;-D;-D.

3 2
možnosti
Foto

Bylo přinuceno reagovat vojensky, by bylo mnohem přesnější posouzení.

2 0
možnosti
Foto

Když ve skutečnosti ani ta první, ani druhá, nikdy neskončili, těžko se dá mluvit o třetí:-(

2 0
možnosti
Foto

Ale skončila, s Nyěmeckem a jeho spojenci byly uzavřeny mírové smlouvy. Snad definitivně skončí, až Japonsko uzavře mírovou smlouvu s Ruskem a Slovensko s USA.

1 0
možnosti

Do toho kouta se ruská horda jednoznačně poslala sama...to, co bylo kdysi na Sovětském svazu nejnebezpečnější vůči svému okolí nebyla ani tak komunistická ideologie (ta se "realizovala" hlavně dovnitř), ale tradiční ruský imperialismus, který zůstává naprosto stejný takových posledních pět set let a který sílí a slábne pouze s prostředky, které Rusko v té či oné podobě na realizaci své politiky má...Nebezpečnost Ruska vůči jeho okolí v historii posledních pěti set let vyjadřovaly jeho imperiální choutky a maximalizace přesvědčení, že je jedno, že nebude co jíst, hlavně když budeme velmocRv

5 1
možnosti
Foto

co sám vím z hodin dějepisu, tak se Rusko během celé své historie spíše, až na výjimky za vlády Petra a Kateřiny, bránilo vpádům, Mongolů, Krymských Tatarů, Švédů, Polsko-Litevců, Napoleona, Hitlera. Souhlasím s Vámi, pokud jde o ruské vlastenectví, to jim můžeme závidět.

6 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik