Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Babiš svůj majetek nemusí ukrývat pod podlahou? Vždyť se přesně o toto pokouší, aby si mohl ten majetek nechat a zároveň dál čerpat dotace. Ostatně, nebylo by to poprvé. Andrej Babiš až do doby někdy před deseti lety nebyl oficiálně majitelem Agrofertu, vystupoval pouze jako ředitel. Majitelem byla nastrčená švýcarská schránka OFI, za níž stál podnikatel, který v 80. letech pomáhal prát peníze KGB. Pročpak Babiš svůj majetek takto skrýval, když přece podnikal poctivě, tedy aspoň podle vás?

0 0
možnosti
Foto

jo a Sobotka je nastrčený agent od Al Kajdy;-D

0 0
možnosti
VH

Je to tak chytré, jako byl druhdy blog o dopinku.

Nejde o miliardy, které pan Babiš má (jak se snaží pan Babiš - zdá se, že úspěšně - některým nemyslícím nakukat). Jde o ty miliardy, které může v nekalé soutěži - jsa ministrem, dokonce finančním - svým podnikům přihrát. Může a přihrává, věřte. Jde o vlastnictví novin, kterými může ty nemyslící snadno oblbnout.

Ne, nesuďte podle sebe a svého okolí, není to závist.

Mimochodem: Zdá se, že ani ty účetní doklady pana Babiše nejsou až tak dokonalé. Ale to je jiná písnička.

A ještě drobnost: Kdo že má ty nakradené miliardy? Jak jste se o nich dověděl? Jak je nakradl?

1 1
možnosti
Foto

Také se domníváte, že se třeba Dalík sebral a jen na své triko šel na jednání vymámit z obchodních partnerů stovky milionů pro svou domácnost? Myslíte si, že politici byli jen tak neskonale hloupí, když ponechali pravidla podpory FVE za situace, kdy bylo i melounu jasné, jak výhodný kšeft to bude? Skutečně si myslíte, že Klaus jen tak mírnyx dírnyx omilostnil miliardáře zloděje? Byly doby, kdy se otevřeně i v médiích mluvilo o tom, že každá státní zakázka je cinklá. Myslíte si, že byl někdejší ministr vnitra a pozdější premiér opravdu tak schopný burzián, co za pár šupů nakoupil akcie a za pár stovek milionů je po pár měsících prodal? Dělá se virvál kolem 50 mil. dotací na Čapí hnízdo. Proč stejně přísně nejsou posouzeny ty mnohem dražší. Na zvedací most v Kolíně, který se ještě nikdy nepotřeboval zvednout. Na předražené stezky pro cyklisty, na splavnou Vltavu od Č.B. po Týn n. Vlt., na zbytečné asfaltky v polích a lesích

1 0
možnosti
MP

ANO soudruh neAgent Bureš je etalon morálky, jenže jen pro ty duševně nesmělé....

1 1
možnosti
Foto

mrkněte stejně kriticky na ostatní politiky. Hlavně na ty, co jsou v politice už čtvrtstoletí a i v dobách konjunktury neměli přebytek, protože rozhazovali jak diví a hlavně ulejvali ze státního rozpočtu jak se dalo na všechny strany.

1 1
možnosti
Foto

Pane Kumstáte pan Kolář má tu smůlu, že nepochází zprivilegované komunistické rodiny, že nebyl v StB, že nezná do současné doby neznámou společnost O.F.I. (Ost Finanz und Investition) ze Švýcarska, která by mu poskytla peníze na ovládnutí Agrofertu, také nemá peníze, aby je poskytl jako sponzorský dar ČSSD a ta mu v době, kdy byl Zeman premiérem přiklepla Unipetrol, byť za nějBabiš nabídl o tři miliardy méně než jiné společnosti. Pak po roce se rozhodl Unipetrol vrátil a dohodl se z PKN Orlen, že zařídí, aby Unipetrol byl přiklepnut ji a za to dostane od PKN Orlen 2,7 miliardy a také to zařídil, že Grossova vláda přiřkla při druhé privatizaci Unipetrol PKN Orlen, který dal za Unipetrol o 4 miliardy méně než jiné společnosti. Také není pan Kolář ministr financí, aby si pro své firmy přihrával státní dotace, které v plovině munulého roku dělaly 1,1 miliardy korun. Ma to ten pan Kolář smůlu, že.

1 0
možnosti
Foto

Ty dotace by dostal stejně, jen by za ně musel vyplácnout 12 % úplatek, jak se vyjádřil. Pro mně je tato forma daleko přijatelnější než vidina haj-líka politika, který si říká o úplatek.

0 0
možnosti
PK

Ještě jednou k rozhovoru s premiérem v sobotních novinách (Děčínský deník a rčitě všechny DENÍKY). Zazlívá Babišovi, že nechce vyšší zdanění firem. Kdo pracuje jako normální zaměstnanec, jde po šichtě domů a do rána má klid. Kdo podnikal a měl zaměstnance tak ví, že podnikatel, pokud chce vydělávat, tak maká 18-20 hodin a neustále přemýšlí, co bude dál. Zaměstnanec je zdaněn 15% a Sobotka chce, aby firmy platily víc?? PROČ? ČSSD si tím pádem myslí, že co podnikatel, to zloděj, že si peníze vydělává nepoctivě, tak mu jich sebereme hodně. Ale vždy mých 15% z výplaty 17 tis. je zcela jiných, než jeho 15% z jeho mzdy 80 tis. On platí už takhle víc. Proč mu máme vzít 30%, které si poctivě vydělal za 20hodinovou šichtu. Kdo podnikal, tak ví kolik úsilí stojí chod firmy. Každý zná určitě podnikatele - poctivého podnikatele. A je zloděj, že mu chceme poctivě vydělaný příjem tak zdanit? Ano, pak budou hledat daňové ráje!!! A vykutálený Sobotka chce získat body u voličů, když tvrdí, podnikatel MUSÍ platit víc a zatrhneme mu daňové ráje. Větší hovadinu nemohl říci. Ale dám krk za to, že mu to řada voličů zbaští, budou ho proto volit - vždyť Babišovi musíme zakroutit krkem. Kdo článek četl a má svůj vlastní rozum, nemůže ČSSD volit. Můj kamarád říká velmi trefně: Nikdo ti nemůže tolik dát, kolik ti já mohu slíbit. A tohle přesně je sobotní premiér. Je mi z něj špatně.

2 0
možnosti
Foto

Podnikatel zloděj je na tom odjakživa nejlíp a nikdo na něj nemá. Je nesmysl poměřovat poctivého podnikatele stejně jako zloděje. Sám jsem podnikal a po 9 letech jsem toho nechal. V tomto státě je poctivé podnikání řehole. Už jen ta kravina uzákoněná v LZPS. Dlužník nesmí být zbaven svobody kvůli dluhům. Jin jiného by na lumpy z principu neplatící faktury neplatilo než je zavřít do lochu. To by rázem peníze na úhradu našli.

1 0
možnosti
PK

Babiš to při vstupu do politiky řekl jasně, kdybyste nekradli, tak tu nejsem. Vždyť má teplé místo v Agrofertu a nepotřebuje vládní výplatu, kterou dává na charitu. Dnes jsem četl rozhovor se Sobotkou. Ježiš, to byly kecy a věřím, že blbý národ mu zase uvěří. Jen ČSSD to myslí s ubohými pracujícími dobře, Babiš ne. Ježiš, jak chtějí zvedat všechny dávky, porodné na všechny děti, přídavky zvednout skoro o 100%. A teď věří, že i cikáni je budou volit, protože je zahltí penězmi. Vždyť i před min. volbami nabízeli 13. důchody, vysoké mzdy a všichni se budou mít dobře. A národ je stále volí, jsme to ale stádo, kterému se něco slíbí a my jdeme. To jsme tak slaboduchý národ. Vždyť už vládli a co dokázali?? Hrabali pod sebe!!!!!!! A dle vyjádření premiéra v článku, za vše může Babiš, miliardář, který chce národ ožebračit. Já myslím, že kdo přemýšlí, tak musí vidět, že Babiše nám sem poslalo samo nebe. Stát bude hospodařit jako firma - čili jak on řekl, kdo nepracuje (a nechce pracovat), nedostane dávky. Ale ČSSD je chce dle vyjádření Sobotky dát VŠEM. To se nám, kdo pracujeme, budou cikáni vysmívat. Nejsem rasista, ale věřím, že tohle musím premiérovi někdo zatrhnout. A velkohubým prohlášením, že když zase vyhrají volby, klidně nabídne Babišovi post min. financí. Je šíleně namyšlený, ale chtě nechtě musí přiznat, že takového min. financí jsme roky neměli.

3 5
možnosti
OK

Babiš dává výplatu na charitu a řekl, že se tu krade. Proto není třeba, aby vás zajímalo, zda on sám taky nekrade, nepodvádí, nesoustřeďuje ve svých rukou moc apod. Jednoduchým lidem stačí jednoduché heslo a jsou ochotni pod tímto heslem slepě bojovat za jeho autora.

4 2
možnosti
Foto

"Parlamentní strany, kromě hnutí ANO, znovu voličům dokázali, čeho jsou neschopní, když se v jednom šiku svorně pokusili Babiše z politiky vystrnadit."

Mít v první větě tři hrubky, to už je výkon R^

4 1
možnosti
Foto

máte pravdu. pod stranami jsem si představoval Sobotku a Kalouska. Normálně chyby nedělám, ale dnes jsem chvátal na běžky. Hned to letím opravit. Takhle jsem ostudou zrudnul;-€;-)

3 0
možnosti
JK

J37i84ř94í 42K20ý83r57a

9. 1. 2017 14:10

Skvěle napsáno.R^

2 1
možnosti
OK

Je škoda, že vám nevadí člověk, který prokazatelně podvádí (stačí rozpory v jeho prohlášeních, nebo Čapí hnízdo), přitom vlastní obří majetky, důležité noviny, čerpá miliardové dotace a je ministrem financí. Zkuste mi jmenovat v demokratickém světě podobný případ. Ani italský Berlusconi se Babišovi nevyrovnal.

7 0
možnosti
Foto

Babiš bude nejpoctivější podnikatel v této zemi, protože jakoukoliv chybu by mu jinak Kalousek draze spočítal.

1 1
možnosti
SN

:-).....Bezvýhradný souhlas ! Kalousek je toho dokladem. Po netu chodící spisek s jeho kulišárnami, Babiš s ní mával v parlamentu. Holt, přišlápl jim palečky a zdroje nejsou. To se neodpouští ! R^R^R^

6 2
možnosti
OK

Co dělá Babiš vás evidentně nezajímá, důležité je, že stojí proti Kalouskovi.

5 2
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik