Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vřelé díky + i - diskutérům. Myslím to upřímněji i než p. Gross (budiž mu země lehká). Poučil jsem se jak to v dnešním "sportu" funguje. Že nejde o talent, ale o umění šikovně dopovat, aby na to nikdo nepřišel. Ode dneška přestávám žasnout nad nadlidskými výkony, ale smekám před chemickými alchymisty.

V duchu jsem záviděl kolegovi Hermánkovi bohaté diskuze pod jeho blogy. Díky vám jsem to také dokázal. Hodně štěstí a pohody v novém roce.:-)

0 0
možnosti
Foto

kdyby autorka měla na mysli ruský stát, tak by ta věta vypadala takto: It was the institutional conspiracy.

1 0
možnosti
VH

1. Nemusí umět dokonale rusky.

2. Nejsem si jist, že máte docela pravdu (ale přít se nemohu, tak vysoký stupeň znalostí angliny nevlastním; vy zřejmě ano).

0 0
možnosti
Foto

To je dost blbá snaha o zlehčování dopingu v Rusku. Navíc: jak trestat jednotlivce, když v tom jedou celé kolektivy. ;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Silně mi to připomíná protiimperialistickou propagandu z dob minulých. Především díky zaměřením jen jedním směrem a zuřivou zarputilostí. Pokud v Soči něco nehrálo, mělo se to rázně řešit hned tam a ne 2 roky potom.

1 1
možnosti
VH

Mimořádně neseriozní hodnocení. Ruští sportovci nejsou vyřazováni na základě "kolektivní viny", ale proto, že se nelze spolehnout na mimosoutěžní prověrky, realizované ruskou antidopingovou laboratoří. Bylo by (a dlouhé roky bylo) nesportovní, aby ostatní sportovci byli hlídáni skutečně a pak soutěžili s hlídanými "na oko". To pochopí každý slušný, nezaujaty a případně netrolující člověk. O nechutné konkurenci například veřejně mluvila a psala K. Neumannová. Po letech dostala alespoň morální satisfakci.

3 0
možnosti
Foto

Neumannová trénovala v kyslíkovém stanu. Ani to nepokládám za košér. Podstatná je přece kontrola po závodě. To co se děje během tréninku je věc těžko kontrolovatelná a v této věci se nedá věřit nikomu.

1 2
možnosti
JS

Nečekejte za svůj názor pochopení. Je příliš rozumný a pochopitelně nežádoucí.

3 4
možnosti
Foto

mohl byste to rozumné a nežádoucí nějak přiblížit?

5 1
možnosti
DK

Co se týče dopingu, tak bych nechal na každym jestli bude zobat nebo ne. Protože to je stejně souboj chemiků v týmech zobačů a antidopingové kliky.

Vyrobím substanci xyz1, mému týmu zajistí bednu. Protizobači ju dají na seznam, vyrobím substanci xyz2,...

A jede se dál, močálem černým kol bílých skal...

3 0
možnosti
VH

Pokud bychom mluvili jen o vrcholovém businessu, možná bych souhlasil. Jenže to postupně půjde níž, až do juniorských a posléze mládežnických kategorií. A já chci, aby alespoň v masovém sportu platilo "sportem ku zdraví".

0 0
možnosti
Foto

tak i tady řádí fantom Karásek

0 0
možnosti
Foto

J43a95k89u40b 10R67o77t36h

29. 12. 2016 12:23

Pro Boha, co to melete? Vždyť o tom evidentně nevíte nic.8-o

7 2
možnosti
Foto

vím jen to, že když tu napíšu, že Ro.ové jsou zloději, tak mne odpalestrují. Když napíšu, že Rusové dopují, tak se to může i publikovat v tisku. Nechápu proč brát Rusům závody v biatlonu. S puškou na zádech běhá plno Rusů a Rusek a pokud někdo z nich dopuje, tak ať ho "odstřelí". Tohle je však Západem objednaná protiruská šikana a to rád nemám.

6 6
možnosti
JR

Jen braňte své. U ruských ..... (dosaďte si dle libosti) je to zcela pochopitelný postoj.

Znám vás z blogů asi týden a už mi je předem jasné, jak budou vaše blogy vyznívat.

A aniž bych cokoli od vás četl o válce na Ukrajině, je mi jasné co si o ní myslíte.

5 3
možnosti
Foto

Nejen o válce na Ukrajině. To samé si myslím o puči v Libyi, Sýrii, Iráku. Kdo se jim nehodí do krámu, tak na toho "ušijí boudu". Světu předhodí pár srdcervoucích vykonstruovaných argumentů, aby pochopil, že jinak než násilím to nejde a jde se na věc. Hlavně, že to sype, nebo je to v souladu s "rozvojovými" plány.

2 2
možnosti
VV

A co když je viníkem kolektiv? V Rusku ministerstvo sportu a ruská WADA plus FSB?

5 1
možnosti
Foto

Pokud prosazovala používání dopingu, tak by se měl v krvi sportovců najít. Ty potom trestat. Šarapová měla v krvi doping a proč by kvůli tomu měla trpět třeba Kuzněcová, Vesninová či Pavlušenková? Proč by se měly rušit tenisové turnaje v ruských městech? Tohle je záměrná izolace Ruska ekonomicky, politicky a teď i ve sportu.

5 3
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik