Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Až na několik lží a nepravd poplatných ruské propaganděRvRv :

"Dnes stejně Rusko přispívá významnou měrou k porážce nové "Godzily"."- nikoliv, Rusko se do války s Islámským státem angažuje jen velmi málo.

"Je to znovu ruský voják, který muslimským fanatikům, pokládajících se za občany islámského státu, sráží až nebezpečně narostlý hřebínek". - nikoliv, viz výše.Rusko s Islámským státem bojuje zcela okrajově.

"Civilizovaný" Západ promítá videa, jak jeho občanům "řezníci" z IS podřezávají krky. Ve statistikách obětí přičítá další a další zabité při teroristických akcí. "Necivilizované" Rusko se mezitím pustilo do boje a znovu za ostatní tahá horké kaštany z ohně. - lež. Rusko s Islámskými hrdlořezy ISIS nebojuje.

"Odměnou mu je zášť rádoby všeobjímající civilizace, projevující se v hospodářské, politické i sportovní šikaně". - a co byste za státem organizovaný doping čekal ? Co byste očekával za okupaci Krymu a válku na východě Ukrajiny ?

2 6
možnosti
Foto

zase jeden méně přemýšlivý podléhající štvavé protiruské kampani. Sportovcům se berou vzorky moče a kontroluje se přítomnost dopingu. Viníky je třeba postihovat, ne však kolektivně trestat nevinné. Odkud bere zbraně Asadova opozice? Zdroj bude stejný jako u ISIS. Mezi Asadovou opozicí a ISIS je podobný rozdíl jako mezi bavorským a pruským nacistou.

3 3
možnosti
Foto

Tak, jako ostatně vždy, chci poděkovat za Vaše krásná a pravdivá slova. Vaše blogy čtu vždy ráda, a pečlivě. Přeji klidný zbytek vánočních svátků.

6 2
možnosti
Foto

moc děkuji, udělala jste mi radost.R^

0 0
možnosti
JR

Stali se obětí ruské imperiální politiky, kterou svými písněmi oslavovali.

2 7
možnosti
Foto

vy jste podobný fanatik jako příslušník ISIS

0 3
možnosti
SN

:-)......Dobře jste to napsal ! Nenávist některých zamrzlých v minulých letech, kteří nevnímají, že svět se posunul, je hrozná ! Jsou to lidé bez mozku.

Alexandrovci byli ve sborovém zpěvu špička. Nikdy jsem jejich koncert, pokud byl jen trochu v dosahu mého bydliště nevynechal. R^R^R^

6 3
možnosti
MS

Ruský voják sráží hřebínek především syrským odpůrcům diktátora Asáda. Nebo snad v Aleppu operoval Islámský stát ? :-/

5 4
možnosti
Foto

Není velkého rozdílu, velmi často bojovali bok po boku a vyzbrojováni jsou ze stejného zdroje.

9 3
možnosti
JR

Kolik že to Rusáci spolu s opolčenci na východní Ukrajině sestřelili ukrajinských letadel (kromě malajsijského) ? Kolik že to bylo obětí ?

Neměli by se tak divit, že jim také občas nějaké spadne.

Vždyť je to jejich, jim důvěrně známý, druh zábavy.

Jak s potěšením říkával Strelkov : Ptička upala....

https://pbs.twimg.com/media/Bswg7UGCQAAtv47.jpg

2 9
možnosti
JJ

J97i14ř88í 59J92o10n33á22š

25. 12. 2016 18:46

Nemilý pane Rzymane,nevím,kolik je Vám let,ale nebýt Rusů,tak se dnes v Čechách domluvíte pouze německy,pokud byste se vůbec narodil.Co sem pletete Ukrajinu? Vy chcete jen rýpat,všechny Vaše příspěvky jsou takové.Alexandrovci opravdu svým nasazením v písních vojákům pomáhali,jenže pro Vás co je ruské je špatné.No tak si tu zášť užijte,já nemám pro Vás víc slov.RvRv

2 4
možnosti
LB

Vedle připomenutí, že před sto lety se zrodil nacismus, jste jaksi opomněl zmínit stejně zhoubný bolševismus... Zanedlouho to bude 100 let, kdy si nostalgici budou se slzou v oku připomínat VŘSR, tedy říjnovou revoluci, která se uskutečnila v listopadu..., ale už pomlčí o tom, co Československu přinesla brutální sovětizace země po roce 1948.

A když už jsme tu u druhé světové, doporučuji k přečtení knihu Viktora Suvorova (nar.1947) Všechno bylo jinak, v níž vychází z poznatků a vzpomínek sovětských historiků a vojenských odborníků. Mimochodem, otec autora ve válce bojoval a s Rudou armádou doputoval až do Berlína.

6 1
možnosti
Foto

Zlo může porazit jen zlo. Jak vypadá konflikt zla s dobrem, vidíme v Evropě, která si doslova neví rady s muslimským běsem, protože má svázané ruce ušlechtilými zásadami, od kterých je zlo oproštěno.

5 2
možnosti
MS

R^Od takových diskutérů inteligentní reakce nečekejte.Přát někomu smrt o vánocích bez ohledu na to je-li mrtvý američan,nebo rus může jen naprostý blb.

23 1
možnosti
Foto

Šel bych ještě dál. Ze zesurovění mezilidských vztahů viním západoevropské politiky a média.

8 7
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik