Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zas tak mnoho let neuběhne a elektronizace i této činnost bude bezproblémová. Pravděpodobně zmizí i hotové peníze. Kalousek je herec, jde mu o přežití, vstřícnost k EU netáhne a tak bojuje srdnatě proti EET. Pravda nezaváděl bych EET tak absolutním způsobem, také nemáme 100% elektronické předpisy ve zdravotnictví.

Dnes mě ale pobavilo - papá František jednal s Dukou o nutnosti zavedení elektronické evidence hříchů;-D

1 0
možnosti

Jako dárkové překvapení k volbám pro voliče chystá pan Babiš následný krok k EET - ti, kteří nedosáhnou za účetní rok dostatečně vysokou tržbu, aby - po odpočtu 60% paušálních nákladů (procentní sazba nákladů pro šťouraly) - měli v pokladně (vše je přece k disposici na ministerstvu financí) měsíční průměrný český plat - po zdanění prý činí cca 19 tisíc - dostanou dorovnání do této výše.

0 0
možnosti
Foto

Existuje snad nějaká všeobecná povinnost okamžitě otisknout kdejaký Kalouskův plk? Naopak, čím méně se o tomto pánovi píše, tím lépe.

0 0
možnosti

Včera se o tom Kalouskově výroku docela psalo - ne, že ne. Já bych tam drobný rozdíl. Kalousek se okamžitě omluvil, takže je to jaksi pasé. Babiš se omluvil až poté, co k tomu byl vyzývám kdekým, včetně předsedy vlády. No a než se omluvil, tak se o tom psalo. A jinak - ta EET je fakt nesmysl.

4 0
možnosti

P21e61t60r 63P45o61l58á93k

30. 11. 2016 12:22

To vite, on je rozdil vlastnit noviny a vlastnit novinare... ;-)

0 0
možnosti
Foto

rozdíl je pouze ve vůli vlastnit je či nikoliv. Majitel může směle všechny vyházet (s přihlédnutím k platnému zákoníku) a nahradit poplatnými. Zřehjmě ale všechny vyhazovat nechce. Proč tomu tak je, se můžeme dohadovat.

0 0
možnosti

.:-) .......Souhlas ! Práce se štítící osazenstvo tábora makalo po polomech ve Schwarncerberkových lesích. Hygiena nic moc, tak se tam i umíralo. R^R^R^

3 3
možnosti

Aspoň tu lež umět gramaticky správně napsat;-D

1 1
možnosti
Foto

byl jste rychlejší

1 0
možnosti

Já jsem zde četl a také to,že se Kalousek za svuj hloupý výrok omluvil.Tak by to mělo vypadat,jsou lidé co se nikdy neuznají svou chybu a omluva je pro jejich ego neznámé slovo.Jistě víte o kom píši...

5 0
možnosti

Je rozdíl, jestli někomu něco ulítne a hned se omluví. Babiš se taky omluvil za tábor v Letech. Ale pokud něco mocipáni zvorají, tak se neomluví nikdy. Protože by dostali nálepku neschopák a takového by nikdo nevolil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik