Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel i Vy máte volební právo.

1 4
možnosti
SN

:-)...... A Vámi i článkem bezvýhradný souhlas !

Babiše sleduji už několik roků pře tím, než založil ANO. Jak říká a Vy to píšete správně, už se nemohl dívat na to rozebírání států politiky, jak se dnes praví....napříč politickým spektrem. Ten diskutér, co tam chválí Kalouska by si měl uvědomit, že Kalousek se svou partou, Drábkem a Hegrem při ždímání důchodců a zvedání daní neznali míru. Nejlepší ekonom zeměkoule a okolí zasekl za svého panování sekyru 670 miliard. Dnes dává knížecí rady, jak to dělat dobře.

Babiš přitvrdil, radovánky skončily, tak po něm jedou, jak kura po snoplu, tak se praví u nás ve Slezsku.

A Sobotka by se v boji proti Babišovi spřáhl i s čertem, tak statečně sekuduje Kalouskovi. Je to svět naruby. JDe jen o peníze! NE pro Babiše, ten má majetku na pět generací, a pro chytráky odstavené od bohatého lizu ! R^R^R^

4 4
možnosti
MB

p. Bicera, ty blogy vítám, forma dialogu - výměna názorů - mé vidění :

1) A.Babiše chápu jako produkt bývale rudého, prominentního prostředí, rodiče

2) V 90 letech, typický kolega Rittigů, Janoušků, kontakty - mafiánské prostředí

3) Odděluje se a dělá majstrštyk - Získá imunitu a etos boje proti mafiím ...

4) Pluje na vlně vzdoru, z dob ODS, nyní ČSSD, Hnutí ANO - již bývalá NF ČSSR

5) V poměru dotací - tvorby pracovních míst - Nic neprodukuje, mega akvizičník ...

6) Nepodporuje Veřejné rozpočty ČR !, daně optimalizuje a odvádí za hranicemi

7) Neuvěřitelné - ověřitelné - Absentuje mezi 20 největšími plátci - Vítá je, ale na MF

8) Obrovský rozdíl, mezi T.Baťou + jeho sociálními programy - Kde je má A.Babiš ?

9) Nepochybně schopný člověk - fascinuje mnohé - tážu se , čím !? Názorná ukázka mistrně zvládnuté situace - Jako bývalý Komunista , ztratil moc politickou - získal tedy ekonomickou - ta politická, se mu opět vrací - Lid jásá a píše ... ! :-)

5 0
možnosti
Foto

J42a38n 62H15a67v78e84l76k24a

30. 11. 2016 12:20

Chtělo by to asi zvolat „Ó!!!“. Ale místo toho si člověk jenom povzdechne - jak je smutné, že tato luzná vize nemá s realitou nic společného.

3 3
možnosti
MB

Já bych si rád od A.Babiše taky rád něco přečetl - Zdůvodnění, proč použil své děti na "Bílé koně" !? Jinými slovy řečeno, ta dotace 50 mil.Kč, by byla ještě v pořádku, pokud by Čapí hnízdo bylo v majetku jeho ratolestí. On, po uplynutí doby, si jej přivlastnil, do majetku svého ... ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

nebojte se, jednou určitě v majetku jeho ratolestí bude.;-) Tím dřív, čím déle se bude stresovat v politice.

2 2
možnosti

Některé blogy by měly být, stejně jako jsou v televizi pořady, označeny hned na začátku PP.

6 2
možnosti
VH

Jaké Babišovy výsledky adorujete? Snad rozpočet se 60miliardovým schodkem? Vždyť takový měl už "totálně neschopný" ministr Kalousek v roce 2007 (a v roce 2008 podstatně lepší). Ve zhruba stejných ekonomických podmínkách. S DPH v nízké sazbě 10 % a v základní 20 %. V čem tedy spočívá Babišova sláva, když má stejný schodek, jako "neschopný Kalousek" s příjmy z DPH o cca 50 mld. vyššími?? A kde je efekt z hlášenek o DPH? Měl být (dle geniálního Babiše) nejméně 20 mld. A konečně kde je (alespoň částečný) efekt z EET (prý 18miliardový!!)

Ne, nic krásného na Babišovi. Tato koalice se sbírkou zcela nezodpovědných, populistických rozkradačů státních peněz (tj. peněz daňových poplatníků).

10 3
možnosti
Foto

začalo uzdravování politické scény. Byla zasviněná jako Augiášův chlév. Vykydat všechnu tu špínu potřebuje čas, zejména, když v chlévu stále ještě přežívá část dobytka.

4 4
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik