Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

!!...no jó ale říci svůj názor pod článek?? to nejde jen jsem chtěl říci,že se dnes soudí každej pitomec o peníze ale je přeci normální chodit do práce a nespoléhat se se na nějakou sbírku může jedinec buď mdlého rozumu nebo děsnej vyčůránek...toť je vše,co jsem chtěl pod článek napsat ale u této mimority jsem si všiml,že to nejde!!!!!!

1 0
možnosti
ŠM

nevěřím Vám, otec může makat,matka už taky...ale to by museli oba chtít! A pak by měli i na tu školku..na tu by jim příspěvek sociálka dala...

4 0
možnosti
Foto

Člověk by měl mít tolik dětí, o kolik je schopen se sám postarat a uživit je.. není omluvou, že se tu narodilo 5 dětí najednou - podobných případů tu bylo několik a nikdy s tím nebylo tolik povyku... proč asi?

3 0
možnosti
Foto

to je názor k hlubokému zamyšlení

0 0
možnosti
JV

Že rodina dostává od státu 6 000 měsíčně myslíte vážně? 8-o8-o

6 0
možnosti
Foto

vyplývá to ze slov advokátky Samkové.

2 0
možnosti
JE

Jasně, že chtějí ty peníze hned, aby přeci mohli zaplatit těch 26 exekucí, které má otec na triku;-D;-D;-D:-P

Ne, oni chtějí peníze od státu vyplacené štědře na dávkách a ještě mít bokem hezkou sumičku, se kterou si budou dělat co chtějí;-D

A to nemluvím o těch 250 000,- které mají na dárcovském účtu vedeném RC MiIovice (A je v pořádku, že jsou tyto prostředky využívány jen na potřeby dětí a někdo to zkontroluje).

Takže tahle rodina si na peníze opravdu stěžovat nemůže!!!!

Otec dětí sám v dokumentu řekl, že teď se mají lépe než jak by se měli kdyby se jim narodilo jen jedno dítě!!!! Myslím, že je to v posledním díle, si to každý může pustit.

Ale oni si pořád budou stěžovat, že mají máloRvRvRv

10 0
možnosti
JE

Tím nechci vůbec říkat, že nemají na těch 660 000,- nárok. To rozhodně mají. Lidi jim je poslali, aby se děti měly dobře a neživořily. A proto si myslím, že by je rozhodně neměli dostat nejednu, ale aby zde byla kontrola na co ty prostředky využijí - rozhodně jsou určeny pro DĚTI a jejich nezbytné potřeby!!

7 0
možnosti
JN

J68i73ř75í 72N12o87s11e58k

21. 11. 2016 10:46

Jen detail - Michael a Deniel jsou kluci.

Matka má vážné zdravotní potíže jako důsledek náročného těhotenství, proto nemůže péči o děti zvládat sama. To už v článku chybí. Byla na několika operacích, řada problémů přetrvává. Otec do narození paterčat pracoval roky u jednoho zaměstnavatele (stejně jako matka), není fér předpokládat, že se do práce nevrátí. Ty řeči o automatech apod. jsou samozřejmě ubohé a ublíží pouze těm dětem.

Uvítal bych, kdyby v tomto případě např. pan Banga nebo někdo podobný OBJEKTIVNĚ uvedl informace o rodině.

Nejsem Rom, k těm problémovým jsem hodně kritický, ale proč ten lynč pod článkem? Možná proto, že měl nejprve štvavý titulek (rodiče se hádají o peníze ze sbírky) a protože je neúplný a vzhledem ke kontextu situace i zavádějící.

1 0
možnosti
JN

J38i57ř59í 34N98o28s66e28k

21. 11. 2016 10:49

Teď koukám - Martin je taky kluk :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik