Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J58i45ř30í 26K36i94n40d73l

17. 11. 2016 12:58

Většina bezdomovců si svůj osud zvolila sama a nikdo je k tomu nenutil. Stát jim dává veškeré možnosti, jak nebýt bezdomovcem. Proč na jedné straně žijí lidé, kteří nikdy o práci nezavadili o práci a pro podporu se jezdí v autě. Stát za ně platí nájem, připlácím jim na děti a dostávají podporu. Dělník dnes si žije lépe než za komunistů. Firmy jim nabízí velmi slušné mzdy a předhání se v benefitech, jen aby se je udrželi. Pokud chlap neplatí ženské alimenty je to částečně i její vina. Ze své zkušenosti vím, že si nechají udělat dítě, protože si myslí, že chlapa si udrží. Nebo chodí s chlapem, který chlastá a přesto s ním má dítě, protože věří, že bude jiný, když se dítě narodí. I těmto ženám stát finančně pomáhá.

8 1
možnosti
VK

I bezdomovec a bankrotář měl a má možnost volby. Matka čekající na alimenty spala s otcem svého dítěte dobrovolně. Dobrovolně si ho vybrala. Nikdo jí ho do postele necpal. V tom je ta svoboda. Jenže k tomu patří zodpovědnost. Zodpovědnost sám za sebe a tu hodně lidí neuneslo a svádí to na dobu.

6 0
možnosti
Foto

Svou volbu měl i disident. Stačilo se krotit a komouši by mu dali pokoj.

0 0
možnosti
Foto

Ano, souhlas.

Snad bych zdůraznil jedno zásadní pozitivum:

To, že tu i jinde dnes můžete psát to, co píšete a jak píšete.:-)

3 0
možnosti
Foto

připojil bych jedno negativum. ;-) Jsou tu bdělí admini a nemohu proto říct, že bych na 100% směl psát, co bych chtěl.

0 0
možnosti

To hlavni v tom komoušském vězení nebylo : svoboda. A podle mého není podstatné, jestli někdo jeden nebo všechny prvky svobody využívá, jestli na to (třeba cestování) má, podstatné je že svobodu máme a máme svobodu i v tom se rozhodnout, zda ji využijeme.

3 0
možnosti
Foto

souhlasím ,že rozhodující je pocit. Nezáleží jestli si tohle auto koupím, důležité je, že na něj mám. Není důležité vycestovat, ale vědomí, že tu nejsem za ostnáčem a když bude chtít, tak mohu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik